KESÄMEKKO & SAAPPAAT

Oi miten ihanasta elokuusta olemmekaan saaneet nauttia – lämmintä ja aurinkoista. Muutama päivä sitten päälleni valikoitui tämä kuvissa näkyvä vaalea H&M.n bohomekko. Käytin mekkoa valtavasti kesällä (mm. juhannuksena – katso kuvat) ja nyt vetäisin sen jälleen kerran päälleni kun lähdin kaupungille hoitamaan asioita ja tapaamiseen. En tiedä miksi, mutta tällä viikolla tuntui jotenkin haasteelliselta pukeutua. Jotenkin hassua, kun ilmat ovat vielä niin kauniin kesäiset, mutta mieli on jo kovasti syksyssä. Oletteko kohdanneet saman ”ongelman”? 😀 Siksi koin sopivammaksi pukea kesämekon pariksi sykysiset saappaat sandaaleiden sijaan, vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna kevyet sandaalir olisivat varmasti olleet parempi valinta. Saappaissa tuli nimittäin hieman kuuma. Rakastan kuitenkin tällaisten lyhyehköjen mekkojen ja saappaiden yhdistelmää. Rennon bohomekon ja ryhdikkään bleiserin kontrasti on mielestäni kiinnostava. Saappaat ovat itselleni syksyn must-have kengät, joten asuja erilaisten saappaiden kanssa tulette varmasti blogin puolella pitkin syksyä näkemään.

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. JohannaN 02.09.2019

  Hei asiasta toiseen. Näin insta storyssassi ihanan neuleiden oloasun. Neule ja nillapituiset housut. Mistä tämä setti oli? Hieman jälkijunassa, himo tuli vasta jälkikäteen enkä löydä settiä mistään??

  Vastaa
 2. Leena Maria 27.09.2019

  Hei mistä nuo mustat saapikkaat! Mielettömän kauniit!

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2019

   Kiitos! Saappaat on ostettu viime vuonna Zarasta! 🙂

   Vastaa