TURKOOSI PALLOMEKKO

Kesäloma-modessa mennään ja heinäkuun ajan blogissa onkin vähän hiljaisempaa. Ihana kun Suomessakin on taas helle ja kesä parhaimmillaan. Ajoimme tänään landelle ja vietämme täällä yhden yön. Ihanaa tulla taas mökin rauhaan perheen kanssa. Tänään illalla luvassa saunomista ja grillailua = parasta! Tällä kertaa oma lande-visiittini jää kuitenkin verrattain lyhyeksi, sillä huomenna minä karkaan takaisin kaupunkiin, sillä illalla olen menossa Ed Sheeranin keikalle – jee! Varasimme liput jo viime syksynä, joten tätä konserttia on odotettu. Ihan mahtavaa, että on luvattu niin mahtavaa ilmaakin vielä.

Sain valtavasti kyselyitä tästä lomalla päälläni nähdystä turkoosista pallomekosta. Dm-viestiboxi kävi kuumana ja välitin tietoa mistä mekko on hankittu. Nyt vihdoin sain bloginkin puolelle muutaman lisäkuvan ladattua mekosta. Kiitos jälleen kerran miehelleni, joka nappasi parin minuutin ajan (samalla kun lapset juoksivat ympärillämme hippaa 😀 ) muutaman kuvan minusta. En valita, mutta tällä kertaa kameranrullalle ei kuitenkaan sattunut tallentumaan ainuttakaan koko kuvaa asustani. No ei se mitään, päälläni olivat tässä asussa nämä  ihanat valkoiset H&M.n kesäiset sandaalit.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Elin 25.07.2019

  Hei, onko sinulla linkkiä mekkoon tai mekon nimeä?? ja mikä koko sinulla on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2019

   Hei! Valitettavasti ei. Yritin nimittäin etsiä mekkoa uudelleen Asoksen sivuilta, mutta tuloksetta. Ehkä tämä tuote on mahdollisesti myyty loppuun…

   Vastaa
 2. K 26.07.2019

  Kysyn tässä samalla, mistähän mahtaa olla lomalla pitämäsi mustavalkoinen mekko? Kiitos, jos ehdit vastata!

  Vastaa