TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa

*Kaupallinen yhteistyö TUI

Meidän perheen Rodoksen lomasta on kulunut noin reilu viikko. Monet läheiset ja ystävämme ovat kysyneet lomakuulumisiamme, joihin jokaiseen olen vastannut: ”Rehellisesti sanottuna, tämä oli ensimmäinen perheloma, josta oikeasti pystyimme nauttimaan 100%.sti”. Syitä onnistuneeseen lomaan on monia, mutta suuressa osassa viihtymiseemme oli upeat puitteet. Pääsimme yhteistyössä TUIn kanssa lomailemaan heidän uudehkossa hotellissaan nimeltä TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa. Hotelli oli kaikin puolin loistava valinta perheellemme. Todella tyylikkäät puitteet, erittäin avulias ja ystävällinen henkilökunta, monet uima-allas alueet, viihtyisät huoneet, maukas ja monipuolinen ruoka sekä lapsiperheille suunnatut palvelut.

Hotellin yleisilme oli erittäin hienostunut ja tyylikäs. Kaikki tilat aina uima-allas alueista hotellihuoneisiin ja ravintoloihin olivat äärimmäisen siistejä ja kauniiseen tyyliin sisustettuja. Joka puolella oli siistiä ja palvelu toimi moitteettomasti. Oli ilo huomata, miten upeasti jokainen hotellivieras huomioitiin.

Hotellilta löytyi paljon mukavia uima-allas alueita sekä perheille että aikuisille. Osa altaista oli tarkoitettu vauhdikkaita vesileikkejä rakastaville pienokaisille, kuin taas osa altaista rauhallisempia allaspäiviä arvostaville aikuisille. Hotellissa oltiin monissa asioissa huomioitu loistavasti kaikki hotellivieraat ja heidän erilaiset tarpeet. Kuten kuvista näkyy, meillä päivät vierähtivät isoilla uima-altailla vesileikkien parissa. Oli ihana uida yhdessä lasten kanssa, mutta myös välillä antaa heidän puuhastella omia vesileikkejään ihan kahdestaan. Molemmat lapset osaavat uida jo hienosti kellukkeilla, joten samalla pystyi itse rentoutumaan uima-altaan vierellä, kun toisella silmällä seurasi lasten ilakointia uima-altaassa. Iso plussa uima-altaissa oli niiden vähitellen syvenevät altaiden päädyt, jotka olivat erinomaiset pienille uimareille erilaisiin vesileikkeihin.

Lomamme paras päätös oli ehdottomasti varata hotellihuone suoralla allasyhteydellä. Joka päivä lounaan jälkeen keräsimme tavaramme isoilta uima-altailta ja siirryimme rauhoittumaan omaan hotellihuoneeseen ja hotellihuoneemme terassille. Poikamme nukkuu vielä päiväunia, joten oli mukavaa, kun tyttäremme pystyi jatkamaan vielä uimista, vaikka pikkuveli siirtyi päiväunille. Isoilla uima-altailla meno oli myös ajoittain hieman äänekästä ja riehakasta, joten muutenkin oli nautinnollista siirtyä melusta ja melskeestä hetkeksi rauhalliseen ja hiljaisempaan ympäristöön. Monet hotellihuoneet uima-allas yhteydellä sijaitsivat kuitenkin lähellä yleisiä uima-allas alueita, jolloin näissä huoneissa ei kovin paljon omaa rauhaa tai yksityisyyttä ollut. Suosittelisinkin ehdottomasti kontaktoimaan hotelliin ja pyytämään oman hotellihuoneen (allasyhteydellä) hieman kauemmaksi yleisistä uima-allasalueista. Meille ainakin tämä oma rauha oli todella tärkeää ja koimme sen nautinnolliseksi vastapainoksi sille, että muuten hotelli on iso ja ihmisiä oli koko ajan paljon ympärillä.

TUI Sensatori Antlantica Dreams Resort & Spa tarjoili modernia lomaluksusta puitteiden lisäksi myös ruoan ja ravintoloiden osalta. Hotellistamme löytyi perinteisen buffet-ravintolan lisäksi peräti viisi erilaista a la carte -ravintolaa. Nämä a la carte -ravintolat kuuluivat all inclusive pakettiin, mutta ravintoloihin piti tehdä erillinen varaus. Hotellilla oli erinomainen palvelu ja he tekivät meille varaukset eri a la carte -ravintoloihin koko viikoksi. Pääsimme testaamaan muun muassa italiaista-, kreikkalaista sekä meksikolaista ravintolaa. Ruoka oli hyvää ja oli mahtavaa, että pääsi maistelemaan erilaisia ruokia viikon loman aikana. Italialainen ravintola oli perheemme suosikki ja siellä kävimmekin illallisella muutaman kerran lomamme aikana.

Jokaisen uima-allas alueen yhteydessä oli myös erilaisia snackbaareja, joista pystyi hakea pientä purtavaa ja lounasta nälän yllättäessä. Tämä oli meidän perheelle loistojuttu, että uimisen yhteydessä pystyi uima-altaan reunalla nauttia lounasta eikä tarvinnut erikseen lähteä esimerkiksi buffetiin lounastamaan. Snackbaarit toimivat erittäin jouhevasti, joten sieltä oli myös helppo hakea ruokaa sitä mukaan kun kenelläkin nälkä yllätti. Oli myös ilo huomata, että näistä snackbaareista sai oikeasti hyviä ja terveellisiä ruokia, kuten esimerkiksi erilaisia salaatteja ja smootheja. Toki välillä oli ihana syödä täytetty pitaleipä tai perinteinen hampurilainen, mutta oli mahtavaa, ettei tarvinnut koko viikkoa syödä epäterveellisesti jos ei halunnut.

Haluan myös vielä erikseen nostaa esille hotellin lapsiystävällisyyden. Perheen pienimmät lomailijat olivat nimittäin huomioitu erittäin hyvin sekä puitteissa että palveluissa. Lapsille oli hotellin yhteydessä esimerkiksi ihana leikkikerho. Vähän isommille lapsille löytyi puolestaan erillinen iso pelihuone, jonka yhteydessä oli vohvelibaari, josta sai erilaisia välipaloja ja herkkuja. Hotellilta löytyi myös tennis- ja jalkapallokentät. Näiden kenttien läheisyydessä sijaitsi uima-allas alue, jossa oli erilaisia vesiliukumäkiä ja muuta kivaa vesipuuhaa lapsille.

Meillä oli erittäin nautinnollinen ja kaikin puolin rentouttava loma Rodoksella. Hotellivalintamme ei olisi voinut mennä paremmin nappiin. Iso kiitos siitä TUIlle, joka auttoi meitä hotellivalinnassamme ja suositteli perheellemme sopivaksi hotelliksi TUI Sensatori-hotellikonseptia. TUI Sensatori-hotellit ovat ylellisiä hotelleja, jotka kuitenkin sopivat erinomaisesti sekä aikuisille että lapsille. TUIn nettisivuilta voi halutessaan helpottaa täydellisen hotellin löytämistä rajaamalla hotellivalikoimat erilaisten hotellikonseptien mukaan. Näin lomalle lähtevien on helppo etsiä juuri heidän tarpeisiin soveltuvia hotelleja. Me esimerkiksi lähdimme etsimään Kreikasta TUI Sensatori -kategorian alla olevia hotelleja. Kaiken kaikkiaan antaisin lomallemme arvosanaksi 10+ ja voin erittäin lämpimästi suositella hotellia niin perheille kuin pareille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Cami 28.07.2019

  Hei! Ihanalta näyttää lomanne ja hotellinne. 🙂 Mielenkiinnosta kysyisin, että kun lomanne on järjestetty yhteistyössä, niin tarkoittaako se, että majoitus, lennot ja ruuat koko perheellenne olivat teille ilmaisia? Tai siis tietysti somenäkyvyyttä ja tätä kattavaa postausta vastaan. Vai maksoitteko osan matkasta itse? Vai tarkoittaako yhteistyö kenties jotain muuta? Pahoittelut ehkä hieman tyhmästä kysymyksestäni. T. Ei-bloggaaja

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2019

   Hei Cami! Kiitos paljon, lomamme oli kyllä kaikin puolin onnistunut ja ihana <3

   Yhteistyösopimukset ovat aina minun ja asiakkaan välisiä ja ne sovitaan tapauskohtaisesti. Tässä tapauksessa asuimme TUIn omassa hotellissa ja siitä ei koitunut meille kustannuksia.

   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua 🙂

   Vastaa
 2. Ritva 28.07.2019

  Näyttää kivalta. Tuin kautta olemme olleet Thaimaassa ja siellä lasten piti olla vähintään 11 vuotiaista, jotta olisi pysty Nyt varaaman tuon huoneen josta pääsee suoraan altaalle. Käytäntö ilmeisesti muuttunut, hieno homma.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2019

   Hei Ritva! Kiitos paljon! Tuo hotellimme oli kyllä ihan täydellinen valinta juuri meidän perheelle 🙂

   Selvitin asiaa liittyen noihin huoneiden ikärajoituksiin ja selvisi, että ne ovat aina hotellikohtaisia. Eli tämä ei ole TUIn yleissääntö vaan hotellit määrittelevät nämä mahdolliset ikärajat itse 🙂

   Vastaa
 3. Satu Rantonen 09.08.2019

  Hei! Upeita kuvia ja ihana blogi! Juttusi innoittamana varasin juuri loman syyskuulle tähän hotelliin, swim-up-huoneella tietysti! Hotellin tyyli vaikuttaa ihanan rauhalliselta ja rentouttavalta, raikasta ja kaunista ainakin kuvien perusteella. Luksusta on myös TUIn suora lento täältä maakunnista. Aktiviteetteja näyttää olevan tarjolla, mutta en löytänyt mistään tietoa, onko hotellissa koripallokenttää (mies mies tykkää heitellä aina lomakohteissa koripalloa), osaatko sanoa? Mukavaa loppukesää!

  Vastaa