SILKKIHAMEITA ALESSA

Find here: La Collection / Lee Mathews / Lee Mathews / Zara / *H&M / Zara / Anine Bing

Selailin juuri nettikauppojen valikoimia ja huomasin, että alesta löytyi vaikka kuinka paljon aivan ihania silkkihameita. Rakastan erilaisia silkkihameita ja minulta löytyykin Nili Lotan merkkinen musta silkkihame, jota olen käyttänyt todella paljon ympäri vuoden. Syksyn ja talven aikana hame sai parikseen paksumpia neuleita ja pooloja kun taas kesällä silkkihameen kaveriksi olen yhdistänyt kevyitä toppeja ja kesäisiä röyhelöyläosia. Silkkihameen parina toimii todella hyvin myös ihan tavallinen t-paita tai kauluspaita, joka tuo silkkihameeseen kaivattua arkisuutta.

Muun muassa tässä ja tässä asuja, joissa minulla silkkihame päälläni. Nyt kaipailisin tuon mustan silkkihameen kaveriksi kesäksi jotain hieman värikkäämpää yksilöä. Olen pitkään etsinyt jotain laventelin lilan/sinisen väristä mekkoa tai hametta itselleni, joten siksi myös silmiini pisti erityisen paljon nuo kollaasiin valitsemani lilahtavan ja sinisen sävyiset hameet. Mikä on sinun suosikki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Heli 03.07.2019

  Ihanaa Mette! Esittämäsi tuotteet ovat näin peruskonttorityöntekijän kukkarollekin sopivat ja aivan ihanat! Mukavaa loman jatkoa koko teidän mahtavalle Perheelle!

  Vastaa
 2. Tyylimanuaali 04.07.2019

  Mäkin olen etsinyt nimenomaan sinistä tuollaista, mutta tuntuu, että mistään ei löydy ja jos löytyykin, niin on liian kallis..

  Vastaa
 3. Anja Alanen 20.08.2019

  Ihana perinaisellinen silkkihame. Upea!

  Vastaa
 4. Helena Ahola 03.10.2019

  Todella ihania silkkihameita. Lisää tällaista!

  Vastaa
 5. Anita 29.11.2019

  Kun pukeudun upeaan silkkihameeseen, tulen aina hyvälle tuulelle – samoin ystäväni

  Vastaa
 6. Mirja 02.12.2019

  Aivan ihania silkkihameita, priima!

  Vastaa
 7. Leila 09.01.2020

  Rakastan silkkihameita. Ne sopåivat sekä arkeen että juhlaan

  Vastaa
 8. Eija 22.01.2020

  Rakastan liehuvahelmaisia silkkihameita. Upeaa!

  Vastaa