HEINÄKUUN EKA

Heinäkuun eka ja kesäloman eka päivä. Se aloitettiin menemällä perheen kanssa koko päiväksi Lintsille. Takana ihana ja nauruntäyteinen päivä. Nyt koko poppoo tosin ihan rättiväsyneitä ja siksi aionkin jättää blogitekstin lyhyeksi tänään. Halusin vain nopeasti tulla jakamaan kuvat tästä rennosta kesämekosta, joka minulla on ollut jatkuvassa käytössä viime päivien ajan. Mekko on kevyttä puuvillaa ja malliltaan rento a-linjainen. Olen käyttänyt niin sandaalien kuin saappaidenkin kanssa. Tällaiset perusmekot kun on niin ihanan helppo stailata monilla eri tavoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Sandra 01.07.2019

    Sama juttu täällä eli kesäloman eka päivä ? Ollaan nautittu ulkoilmasta ja syöty mansikoita. Ihanaa lomaa teidän perheelle. ? Sun blogi on mun lemppari!

    Vastaa