HEINÄKUU 2019 – ROUND UP

Heinäkuun viimeinen päivä. Tuntuu (ja tiedän), että loma alkaa pikkuhiljaa olla lopuillaan. Olo on kaikin puolin hyvä – levännyt, anti-stressaantunut ja ennen kaikkea onnellinen. Vaikka olisin voinut kuvitella näin mahtavan kesän jälkeen tuntevani myös hieman haikeutta, olo on kuitenkin lähes päinvastainen. Olen täynnä energiaa ja odotan jo innolla tulevaa syksyä. Elokuussa tapahtuu jo paljon kivoja juttuja, niin yksityiselämässä kuin työn saralla. Ensimmäinen työreissu on parin viikon päästä ja kohta saan myös paljastaa erään ihanan yhteistyön, josta olen pitkään joutunut olemaan ihan hys hys. Elokuun alussa vihdoin ja viimein saan myös yhden parhaimmista ystävistäni takaisin Suomeen! Miten ihanaa <3 Olemme olleet ystäviä aika tarkalleen 21 vuoden ajan, sillä tapasimme ensimmäistä kertaa ala-asteen ensimmäisenä koulupäivänä. Ja hei elokuussahan on myös Flow, jee! Kuinka moni tulossa? Kuukauden lopussa on vielä tiedossa suuret sukujuhlat Kokkolassa, kun isoisäni täyttää huikeat 90 vuotta! (kuinka moni muuten tiesi, että olen syntynyt Kokkolassa?) On hienoa päästä juhlimaan isoisääni ja samalla nähdä monia sukulaisia, joita en ole nähnyt vuosiin!

Mutta kuten sanoin, lomani oli aivan ihana, joten kerrataampa mitä silloin oikeastaan tapahtui? Heinäkuun round up, olkaa hyvä!

Matka Nizzaan & Cannesiin 

Heinäkuun alussa pääsimme mieheni kanssa kanhdestaan neljän päivän lomalle Etelä-Ranskaan. Kahdenkeskinen aika on asia, joka on meidän parisuhteelle uskomattoman tärkeää ja asia, johon haluamme panostaa. Ajankäyttö onkin todella suuressa roolissa parisuhteessa; miten priorisoidaan ajankäyttö parisuhteessa? Minkä verran kahdenkeskistä aikaa on kummallekin osapuolelle ”tarpeeksi”? Olemme onneksi mieheni kanssa samaa mieltä ajankäytöstä ja pyrimme löytämään aikaa toisillemme usein. Rehellisesti voin sanoa, että kahdenkeskisen ajan löytäminen ei lapsiperheessä ja haastavien työaikataulujen keskellä ole aina helppoa, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoista. Tämä neljän päivän loma oli aivan superihana ja antoi valtavasti hyvää energiaa arkeen ja parisuhteeseen. <3

(Muutamat asukuvat Etelä-Ranskasta löydät täältä ja täältä sekä yleinen lomapostaus täältä)

Perheloma Rodoksella

Etelä-Ranskan loman jälkeen oli vuorossa perheloma Rodoksella. Olimme koko perhe odottaneet yhteistä lomaa innolla. Kirjoitinkin meidän lomasta juuri kattavan postauksen, jossa on paremmin tietoa hotellistamme sekä paljon iloisia lomakuvia. Voitte lukea postauksen halutessanne täältä!

Landeilua

Ulkomaanmatkojen lomassa olemme päässeet viettämään aikaa myös omalla landella rentoutuen. Kuten olen aikaisemmin blogissa kirjoittanutkin, minusta on kuoriutunut varsinainen mökki-ihminen vuosien varrella. Rakastan mökin ja sen ympäristön tuomaa rauhaa. Landella ollessani pystyn paremmin rentoutumaan ja irtautumaan arjesta. Lapset myöskin viihtyvä mökillä uskomattoman hyvin. Vesileikit, metsäleikit, marjojen poiminta, soutelu, uinti, saunominen, pihapelit ja vaikka mitä. Tekemistä riittää ja uni maistuu iltaisin. Vuosi vuodelta haluan viettää landella enemmän ja enemmän aikaa <3

(Lisää kuvia tästä valkoisesta pellavamekosta löydät tästä postauksesta!)

Ed Sheeranin keikka

Viime viikolla Ed Sheeran keikkaili Suomessa, jonne olimme ystäväni kanssa varanneet liput jo viime syksynä! Käyn todella harvoin keikoilla, mutta tänne oli päästävä! Ed oli mahtava ja meillä oli ihana ilta <3

Ps. ISO kiitos kaikille, jotka tulitte moikkalemaan ja juttelemaan minulle keikan aikana. Suhteellisen harvoin ihmiset lähestyvät ja tulevat juttelemaan, mutta tuona iltana ihmiset lähestyivät minua poikkeuksellisen paljon, mikä oli aivan ihanaa <3 Lämmin kiitos teidän kaikista ihanista sanoistanne, olette upeita <3

Iso kiitos kun seuraatte, luette, tsemppaatte ja olette hengessä mukana <3 <3 <3

Heinäkuuhun on myös mahtunut paljon ihania päiviä ja iltoja yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Lasten kanssa on tullut puuhasteltua myös yhtä sun toista kesän aikana. Muun muassa Linnanmäki, Sea Life ja Luonnontieteellinen museo (lasten all time favourite!!) ollaan kierretty läpi. Myöskin Allas Sea Poolilla ollaan vietetty useampia lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä. Altaalla on mahtava lasten uima-allas, joka on iso ja tasasyvyinen (onko tuo edes sana? :D) Eli allas, joka on alusta loppuun 60cm syvä. Turvallinen ja kaikin puolin toimiva juuri perheen pienimille uimareille. Myöskin rannoilla, leikkipuistoissa ja fudiskentillä aikaa on vietetty t o d e l l a paljon <3

Kiitos ihana heinäkuu ja loma <3 <3 <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *