PARHAAT HIUSTENHOITOTUOTTEET VAALEILLE HIUKSILLE

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä hiustenhoitotuotteita käytät? Käytätkö hiuksia vahvistavia ravintolisiä? Kuinka usein peset hiuksesi? Vinkkejä hyvinvoiviin ja elinvoimaisiin hiuksiin?

Tässä postauksessa vastaukset muun muassa näihin yläpuolella listaamiini hiustenhoitoon liittyviin kysymyksiin, joita minulta kysytään usein. Olen viime kuukausien  aikana myös päässyt testaamaan monia uusia hiustenhoitotuotteita, joiden joukosta on noussut esiin mahtavia uusia suosikkeja. Halusin ehdottomasti jakaa omat vinkkini teille myös täällä blogin puolella!

Pääsin ensimmäistä kertaa tämän vuoden helmikuussa testaamaan Kérastasen uutta Blond Absolu -tuotesarjaa. Sarjan tuotteet sisältävät ultravioletteja pigmenttejä, jotka ovat tarkoitettu neutralisoimaan ei-toivottuja lämpimiä sävyjä hiuksista sekä korostamaan hiusten vaaleutta. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin nimenomaan vaalennetuille sekä raidoitetuille hiuksille.

Neutralisoivan vaikutuksen lisäksi tykkään todella paljon siitä minkälaisen tunteen tuotteet jättävät hiuksiin pesun jälkeen. Hiukset ovat luonnollisen kiiltävät sekä ihanan pehmeät ja keveät. Blond Absolu -sarjan tehokkaasti vahvistava hoitoaine (cicaflash) ansaitsee vielä erityismaininnan; Kyseessä on mahtava monitoimituote, jossa yhdistyy hiusnaamion syvähoitava vaikutus ja hoitoaineen keveä lopputulos – love it!

Hiustenpesun jälkeen hellin hiuksiani erilaisilla hiuksiin jätettävillä hiusseerumeilla sekä  hiusöljyillä (ei kaikkia tuotteita samaan aikaan). Omat hiukseni ovat hyvin paksut, ”jouhimaiset” ja karheat, joten haluan käyttää hiuksissani monia hiuksiin jätettäviä hiustenhoitotuotteita, jotka tasoittavat hiusten pintaa, pehmentävät ja antavat hiuksille suojaa. Alapuolen kuvissa tämän hetken suosikkituotteeni hiusöljyjen (ensimmäinen kuva) ja hiusseerumin osalta (toinen kuva). Kérastasen hoitava ja myöskin lämpösuojan antava seerumi on kerrassaan ihana! Tuote suojaa hiuksia ilmankosteuden aiheuttamaa pörröisyyttä vastaan, mikä on oman karheahkon hiuslaatuni yleinen ongelma. Seerumia voidaan käyttää sekä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin tai vaihtoehtoisesti kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa ja hoitavuutta.

Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden lisäksi luonnollisesti myös monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. En ole koskaan käyttänyt hiuksia vahvistavia/kasvattavia ravintolisiä, mutta suosin kyllä ruokavaliossani paljon hiusten hyvinvointiin vaikuttavia ruoka-aineita. Ruokavaliostani löytyy esimerkiksi paljon kalaa, vihreitä vihanneksia, pähkinöitä sekä avocadoa, joilla kaikilla on positiivinen vaikutus hiusten terveyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Pirjo H 16.06.2019

  Onko mielestäsi merkitystä, peseekö hiukset illalla vai aamulla? Itselläni on paljon ohuemmat hiukset, ja päädyin kokeilemaan ravintolisää, tosin sitä pitää käyttää aika monta kk, ennenkuin tulosta voi näkyä. Kampaaja sanoi viimeksi, että hiukseni ovat katkeilleet. Hiusnaaamiotkin kuulemma voivat auttaa. Sinulla on tosi kauniit hiukset.

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.06.2019

   Kiitos Pirjo! 🙂 En tiedä onko sillä merkitystä peseekö hiukset aamulla vai illalla. Varmaan ihan mieltymyskysymys tykkääkö käydä suihkussa aamuisin vai iltaisin 🙂 Mikä enemmän vaikuttaa hiusten hyvinvointiin on, että pesisi hiukset mahdollisimman harvoin.

   Vastaa
 2. Vanessa 28.06.2019

  Kiitti vinkeistä! ?? Sanot ettei hiuksia kannata harjata märkinä. Totta on, että ne katkeavat helposti (huomattu on!). Mutta en oikein oo keksinyt mitään muuta keinoa, sillä mikäli föönaan tukan harjaamatta, en saa esim. jakausta tehtyä tai hiuksia siihen kuosiin kuin haluan, verrattuna siihen jos harjaan ne ennen föönausta. Miten itse saat hiukset föönattya ns. takkuisina? Mitään vinkkejä? 🙂

  Vastaa