KAUNEIMMAT KESÄMEKOT ALESSA

From left: Les Reveries / *&Other Stories / *H&M / *&Other Stories / *&Other Stories / Saloni

Etsiskelin juuri itselleni muutamia uusia kesämekkoja tulevia reissuja varten. Ilokseni huomasin, että monet nettikaupat ovat jo aloittaneet alennusmyynnit, joten samalla kun etsin itselleni mekkoja, ajattelin koota muutamia löytämiäni alesuosikkeja kollaasin muodossa postaukseen. Itse olen totaalisen heikkona kauniisiin kesämekkoihin ja niitä tuleekin käytettyä kesällä todella paljon. En melkein muihin vaatteisiin kesällä halua pukeutuakaan. Suosikkejani mekoissa ovat ehdottomasti klassinen valkoinen, raikas sininen sekä pirteä keltainen. Myöskin kukkakuosi on kestosuosikki, johon en kyllästy koskaan. Rakastan myös off-shoulder sekä one-shoulder malleja, kauniita röyhelöitä, pitsejä ja muita kesäisiä yksityiskohtia mekoissa. Maxi- , midi- ja minimitat, kaikki toimivat ihanasti omalla tavallaan!

Minkälainen kesämekko on sinun suosikkisi?

Huom! Huomasitteko muuten, että tuo &Other Storiesin käärmekuosinen hame on nyt alessa (kollaasissa toinen kuva vasemmalta?) Saan aina hameesta valtavasti kyselyjä kun se näkyy päälläni! Muun muassa tässä ja tässä postauksessa lisää kuvia hameesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. mrj 19.06.2019

    wrap mekot on mun juttu! en enä muistaa montako &other stories wrap mekkoa kaapissaa roikkuu 😀

    Vastaa
  2. Helen 19.06.2019

    Kivoja, pitääpä mennä & Other Stories -liikkeeseen hypistelemään. Vinkkinä myös secondhand-liikkeet. Kivoja kesämekkoja löytyy myös niistä 🙂

    Vastaa