JUHANNUSSUUNNITELMIA

Tuntuu uskomattomalta, että tällä viikolla vietetään jo juhannusta, sillä juurihan kesä vasta alkoi?! Kulunut kevät ja alkukesä ovat olleet aikamoista haipakkaa, joten otan juhannusvapaat avosylin vastaan. Olen innoissani, että koko perheellä on pidennetty viikonloppu vapaata ja pääsemme viettämään aikaa yhdessä. Juhannukseksi meillä on muun muassa suunnitelmissa…

… Saimaalle meno! Olen viimeksi pikkutyttönä ollut perheen kanssa lomamatkalla Saimaan ympäristössä, joten nyt on korkea aika tehdä sinne uusi visiitti. Ja mikä olisikaan parempi ajankohta kuin keskikesä! Suuntaamme Saimaalle isäni veneelle. Lapsemme ovat äärimmäisen innoissaan tulevasta veneilystä ja ovat innoissaan jo kyselleet kaikkea maan ja taivaan väliltä veneilyyn liittyvää. Onneksi isäni on aikamoinen konkari mitä tulee veneilyyn, joten ohjaan lasten kysymykset hänelle. Isäni mukaan Saimaan ympäristössä on myös aivan upeita rantoja ja dyynejä, joissa on myös tarkoitus vierailla. Luvassa siis paljon veneilyä, uimista ja ihanaa yhdessäoloa! Toivotaan, että säät suosivat!

Vietämme Saimaalla yhden yön, jonka jälkeen olisi tarkoitus jatkaa juhannuksen viettoa omalla mökillämme Loviisassa. Rakastan mökin tunnelmaa ja siellä vallitsevaa rauhaa. Kerrostalossa asuvana odotan myös äärimmäisen paljon ihan perusjuttuja, kuten esimerkiksi grillaamista, lasten pihaleikkejä ja terassikahveja. Mökillä paras aamunavaus on laiturilla istuskelu ja aamumeditointi. En malta odottaa!

Mitä juhannussuunnitelmia teillä on?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Lina Simojoki 17.06.2019

  Juhannuksena suuntaan perheen kanssa Viroon päiväreissulle ja juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina on serkun rippijuhlat 🙂 Toi asu on muuten ihan mielettömän upean näköinen, wau!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.06.2019

   Oi kuulostaapa kivalta! Ihanaa juhannusta <3

   Vastaa
 2. Karoliina 17.06.2019

  Upea Sinä ? mistä yläosasi on? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.06.2019

   Mitä ihmettä 😀 Olen unohtanut laittaa asutiedot postauksen yhteyteen… hups! Pahoittelut, korjaan asian heti 🙂 Toppi on Zaran uudesta mallistosta!

   Vastaa
 3. Nina 18.06.2019

  Itse aion kokeilla eka kertaa stadijuhannusta…Isälle terkkuja!

  Vastaa