JUHANNUSKUVIA X 20

Oi juhannus, olit kerrassaan ihana. Olit lämmin, aurinkoinen ja rentouttava. Olisitpa voinut kestää vielä muutaman päivän pidempään. I miss you already <3

Meidän juhannus vierähti ihanissa ja rentouttavissa tunnelmissa perheen kesken. Torstaina aamulla suuntasimme isäni ja hänen vaimonsa veneelle Saimaalle. Päivä vierähti veneillessä ja Saimaan eri saaria ja rantoja tutkiessa. Koko perhe nautti veneilystä ja uimisesta. Talviturkkikin tuli heitettyä moneen otteeseen, kiitos upean ja lämpimän juhannussään. Yövyimme Puumalassa, Sahanlahti Resort nimisessä matkailukeskuksessa, sillä isäni vene sijaitsi tämän paikan satamassa. Pääsimme siis yöpymään ihanaan maalaistunnelmalliseen hotelliin sekä nauttimaan Sahanlahti Resortin ihanista ruoista veneilypäivän jälkeen. Lilia sai päivän päätteeksi nukkua vaarin vieressä veneessä, joka oli hänelle ikimuistoinen kokemus!

Seuraavana aamuna aamiaisen ja aamu-uintien jälkeen lähdimme ajamaan perheemme kanssa kohti omaa mökkiämme. Juhannus vierähti omalla mökillä syöden, uiden ja saunoen. Hyvin perinteisesti siis. Lapset nauttivat hääräillä pihapiirissä ja rantavesissä. Uni maistui paremmin kuin koskaan ulkoleikkien ja saunan jälkeen. Mökille olisin halunut jäädä vielä pidemmäksikin aikaa, mutta miehelläni alkoi tänään työt, joten meidän piti tulla takaisin Helsinkiin. En aikaisemmin ole ollut mitenkään kova ”mökki-ihminen”, mutta joka vuosi nautin mökin tunnelmasta ja rauhasta yhä enemmän ja enemmän. Täydellista vastapainoa kaupungin hulinaan ja täällä hektiseen (ja ajoittain stressaavaan) elämään. Mökille haluan suunnatta vielä moneen kertaan tänä kesänä, toivottavasti mahdollisimman pian!

Toivottavasti myös teillä oli ihana ja rentouttava juhannus <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. ida ihana 24.06.2019

    Oi kuinka kauniita ja tunnelmallisia juhannuskuvia!:) Mekin vietettiin juhannusta kahdella eri mökillä; saaristossa veneillen ja oman pienen järven rannalla. Ihana oma tunnelmansa molemmissa!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    Vastaa