HANGOSSA

Perjantai ja lauantai vierähti Hangossa. Minulla oli sovittu kuvauskeikka suomalaisen BYPIAS -merkin kanssa, jonka kanssa olen kuvannut pari kertaa aikaisemminkin viime kesänä. BYPIAS on aivan ihana merkki, jolla on paljon kauniita vaatteita (mm. paljon upeita pellavavaatteita), laukkuja, hattuja ja muita asusteita. BYPIASilla on myös ihania hieman boho-henkisiä sisustustarvikkeita. Voisin kotiuttaa tuolta yhtä sun toista ihanaa sisustustavaraa sekä kotiimme että mökille. Esimerkiksi BYPIASin valkoiset pellavalakanat ovat ehdottomasti ostoslistallani. BYPIASin tuotteisiin voit halutessasi tutustua paremmin täällä!

Meillä oli kuvuspäivämme aikana monia ihania kuvauslokaatioita. Kuvasimme muun muassa BYPIASin ranta loungeissa Hangon rannassa. Loungessa istuessa ja kuuman auringon porottaessa piti oikein ihmetellä ääneen, että olemmeko todella Suomessa? Kuvauksiemme viimeinen lokaatio oli puolestaan toisella rannalla, jonne rakennettiin upeista upein keäsillan picnic peittoineen, kynttilöineen ja mahtavine tarjoiluineen. Kuvausten jälkeen koko kuvausryhmä pääsi kippistelemään onnistuneelle päivälle ja nauttimaan upeasta pickictarjoilusta!

Olin reissussa yhdessä ystäväni Karkin kanssa, joka toimi myöskin valokuvaajana BYPIAS kuvauksissa. Kuvasaldo Hanko-viikonlopulta jäi kuitenkin todella olemattomiin, sillä pitkän työpäivän jälkeen emme jaksaneet tehdä enää yhtään töitä. Mielessä oli ainoastaan ruoka ja relax!

Lauantaina aamulla nukuimme pitkään ja nautimme ihanan aamupalan auringonpaisteessa. Istuimme ulkona meren läheisyydessä ja nautimme kerrankin kiireettömästä viikonloppuaamusta.

(Sain ig-storyn puolelta valtavasti kyselyitä yöpymispaikastamme. Kyseessä oli suloinen, Villa Solgården -niminen, Bed & Breakfast. Voin lämpimästi suositella tätä paikkaa kaikille Hankoon suuntaaville!)

 Kiitos Hanko (ja siellä kaikki te ihmisiet), olipas ihanaa <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. ida ihana 01.07.2019

  Hanko on kyllä ihan paras kesäkaupunki!<3 Rannalla ne muumien uimakopit on musta supersuloiset, ja samoin huvilat on ihania ja monet rantaravintolat… Ai että alkoi tehdä mieli kesäreissulle sinne!:)
  Ja nuo vaatteet näyttää sopivam sulle kyllä ihan täydellisesti!:)
  Kiitos postauksesta ja mukavia kesäpäiviä heinäkuuhun!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Helen 01.07.2019

  Upeita kuvia ja ihanan rento meininki!
  Täytyy myöntää, että itsekin kiinnostuin tuosta B&B:stä 🙂

  Vastaa
 3. Sini 02.07.2019

  Aika hurjan ihanalta työreissulta vaikutti tuo keikka. <3 Olisipa itselläkin yhtä ihania työreissuja/ työpäiviä. Luulisin, että tykkäisin olla myös kuvattavana kauniit vaatteet ylläni (olen itsekin esteetikko). Tuo picknick rannalla näyttää aivan mahtavalta – aivan tulee etelän lomat mieleen. Ja B&B vaikuttaa sekin ihastuttavalta.

  Vastaa