ZEBRAMEKOSSA

Safarihenkinen muoti vetää puoleensa. Maanläheinen väripaletti, rentoja mielenkiintoisia malleja, cargotaskuja ja nahkaa. Trendikäs tyyli syntyy helposti kun pukeudut päästä varpaisiin beigen sävyihin tai yhdistät asukokonaisuuteesi eläinkuosia. Tykkäänkin safaritrendistä juuri siksi, että sitä on äärimmäisen helppo yhdistää jokapäiväisiin asuihin sekä sopii se myös moniin erilaisiin tyyleihin. Safarityyliä ei siis tarvitse pukeutua päästä varpaisiin vaan trendiä voi yhdistää helposti tavallisten vaatekappaleiden kanssa, kuten esimerkiksi t-paitojen, farkkujen tai bleiserien kanssa.

Olen löytänyt Massimo Duttilta tänä keväänä muutamia todella kivoja safarityylisiä vaatteita. Yksi löytö on tämä kuvissa näkyvä ruskeansävyinen zebrakuosinen mekko, johon tykästyin erityisesti. Mekon eläinkuosi on trendikäs, mutta samalla klassinen ja hillitty, joten sille löytyy varmasti käyttöä myös suurimman safaritrendiaallon hellittäessä.

Pictures: Kristina Pendonen / edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Riitta Kivilahti 06.05.2019

  Upeita kuvia! Mahtava juttu, kun teidän podcastit taas jatkuvat. Vaikutatte Hannan kanssa niin positiivisilta ihmisiltä. Teidän podcasteja on aina ilo kuunnella, jatkakaa samaan malliin!

  Vastaa
 2. ida ihana 07.05.2019

  On kyllä tosi kaunis mekko!:) Safarityyliset vaatteet ovat ihania! Ne ovat samaan aikaan tyylikkäitä ja rentoja. Kuoseja on myös helppo yhdistää muiden vaatteiden, takkien ja erilaisten kenkien ja saapikkaiden kanssa.

  Hyvää viikkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa