TUKHOLMAN ASU JA GANTIN 70-VUOTISJUHLAT

Tämän viikon torstai vierähti Tukholmassa Gantin 70-vuotisjuhlissa. Oli mahtavaa olla osana pitkäaikaisen yhteistyökumppanin tärkeää merkkipäivää. Päivällä pääsimme tutustumaan Gantin toimitusjohtajan, Brian Grevyn, johdolla Gantin pääkonttoriin. Pääsimme kurkistamaan Gantin toimintaan aina printtien luomisprossista vaatteiden laatu- ja istuvuuskontrolliin. Todella paljon eri osastoja ja satoja ammattitaitoisia ihmisiä saman katon alla. Saimme myös kuulla Gantin erilaisista sekä erittäin innovatiivisista kehitysprosesseista, joita he ottavat jatkuvasti huomioon jokapäiväisessä toiminnassaan. On mahtavaa, miten muotialan yritykset ottavat yhä enemmän huomiota kestävään kehitykseen ja vaatteiden kierrätykseen. Toisaalta tänä päivänä se on enemmänkin pakko kuin vaihtoehto. Yksi esimerkki oli esimerkiksi viime vuonna Gantin lanseeraama Beacons projekti, jossa olin itsekin mukana yhteistyön tiimoilta. Beacons projektin tavoitteena on parantaa merten hyvinvointia keräämällä sieltä ylimääräistä muovia ja roskaa. Beacons projektin tuotteet olikin valmistettu langasta, jonka valmistuksessa on käytetty merestä kerättyä muovia.

Illalla järjestettiin iso juhlatilaisuus, jonne mekin osallistuimme Suomi-tiimimme kanssa. Illan aikana pääsimme muun muassa prodeeraamaan ikonisia Gantin kauluspaitoja, tutustumaan Gantin ”Flipping the Ladder” -dokumentiin sekä nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja juhlatunnelmasta. Kiitos todella paljon Suomen Gantin edustajat, Lasse, Jasmine ja Elina, että sain olla osana tätä mahtavaa päivää. Sekä iso kiitos ja onnittelut 70-vuotiaalle Gantille.

Valitettavasti iltatilaisuuden asukokonaisuudesta minulla ei ole kuvia, mutta päivä Tukholmassa vierähti tässä vaaleansävyisessä asukokonaisuudessa. Halusin pukea päälleni jotain kevyen raikasta ja keväistä, joten valitsin ihanan vaalean käärmekuosisen hameen, johon yhdistin klassisen valkoisen silkkipaidan. Ilma oli vielä  kuitenkin hieman viileä, joten Nanson vuoreton villakangastakki oli täydellinen pari ohuiden silkkivaatteiden kanssa. Sopi se myös värimaailmaltaan täydellisesti maanläheissävyisen asukokonaisuuden kanssa. Jalassa rakastamani Zaran valkoiset saappaat ja kädessä uusi Diorin laukku. Tykkäsin tästä kokonaisuudestani ihan valtavasti! Mitä mieltä te olette?

Photos: Didem Özgün / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Helmi 13.05.2019

  Loppuiko podcastin tekeminen yhteen jaksoon vai ettekö enää julkaisekaan maanantaisin jaksoja?

  Vastaa
 2. ida ihana 14.05.2019

  Kauniita kuvia ja tyylikäs asu 🙂
  Samaa mieltä, että on hienoa, miten vaateketjut ja monet muutkin brändit sisustuksesta muotiin huomioivat kestävää kehitystä nykyistä paremmin. Varmasti se on myös koska se on asia, joka meitä asiakkaita kiinnostaa yhän enemmän.

  Mukavaa viikkoa!:) Musta Tukholma on muuten jotenkin tosi kiva kaupunki ihan lomaillakin!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 3. Tyylimanuaali 17.05.2019

  Itse en pukeudu koskaan käärmekuosiin, sillä kammoan käärmeitä ? mutta tähän hameeseen tykästyin, sillä kuosi ei ole siinä niin selkeä. Ja muuten, tuo laukku on ihana!

  Vastaa
 4. pirjo h 18.05.2019

  Kaunis asu, olisi hienoa nähdä kuvia iltapuvuistasi, monet hakevat ideoita kesän juhliin

  Vastaa