MITEN PUKEUTUA UIMA-ALTAALLE TAI RANNALLE? PIHISTÄ VS PANOSTA!

Kesä lähestyy ja lomat lähestyy, ihanaa! Onko teillä jo paljon suunnitelmia kesälle? Ehkäpä kesälomamatkoja varattuna jonnekin päin Suomea tai maailmaa? Meilläkin (ihme ja kumma) näyttäisi olevan tänä kesänä muutama viikko lomaa. Tai siis miehelläni on lomaa ja minä järjestän työni niin, että pystyn ajoittamaan oman lomani noille samoille viikoille. Suunnitelmissamme on tehdä viikon loma perheen kanssa ja toinen noin 3-4 päivän reissu mieheni kanssa kahdestaan. Mitään matkoja ei ole vielä varattu, koska emme ole vielä päättäneet minne mennä. Siispä kaipailisinkin teiltä vinkkejä: Kertokaa ihania ja lapsiperheille sopivia hotelleja Euroopassa. Kaipailisin myös vinkkejä aikuisten lomalle. Haluaisimme mennä jonnekin paikkaan, missä yhdistyisi ranta- ja kaupunkielämä. Tällä hetkellä olemme eniten miettineet Nizzaa, mutta katsotaan mihin päädytään. Vinkkejä siis kaikista kohteista, niiden hyvistä ja huonoista puolista, saa siis enemmän kuin mielellään laittaa tulemaan! Kiitos jo etukäteen <3

Aina kun olen rantalomalla, saan ihan valtavasti kyselyitä päälläni näkyvistä uimavaatteista, rantavaatteista ja -asusteista. Mitä pakkaan mukaani kun lähden lomalle, jossa päivät vietetään altaalla? Koska faktahan on se, että altaallekin mietitään samalla tavalla asukokonaisuuksia kuin minne tahansa muualle. 

Swimsuits on the left: Zara, Zara, H&M

Swimsuit on the right: Jade Swim, Gucci, Jade Swim

Uimapuku

Uimapuku on tällä hetkellä rantamuodin ykkösjuttu, joka sopii kaikille. Tykkään klassisesta valkoisesta ja mustasta, mutta myöskin väreistä sekä erilaisista kuoseista. Mielestäni uimapuku saa olla leikkisä, joko väriltään tai leikkaukseltaan. Tykkään yksiolkaimisista malleista, syvään uurretusta kaula-aukosta sekä cut-off- leikkauksista. Leikkisyyttä uima-asuun tuovat myös kiinnostavat yksityiskohdat, kuten leikkisät nyöritykset tai suloiset röyhelöt.

Accessories on the left: Zara, H&M, Zara, H&M, Zara

Accessories on the right: Eugenia Kim, HereuClydeLoren Stewart

Asusteet:

Asusteet tekevät vaatteesta asun. Monesti allasvaate ei sisäänsä tarvitse olla niinkään erikoinen, mutta suloisilla hatuilla, koruilla ja laukuilla voi tuoda asukokonaisuuteen haluttua tyyliä. Itse suosin klassisia olkihattuja- ja laukkuja, jotka sopivat täydellisesti allas- ja rantalomille. Altaalla laukku on myös tietysti todella tarpeellinen, sillä sinne saa pakattua tarvittavat mukaan otettavat asiat. Itse tykkään käyttää myös paljon koruja uimavaatteiden kanssa. Valitsen aina uimapuvun mukaan sopivat korut, varsinkin korvakorut sopivat rantalookiin täydellisesti. Turhan raskaat tai liian juhlavat korut kannattaa kuitenkin jättää toiseen tilaisuuteen ja sitä vastoin suosia suhteellisen siroja ja ennen kaikkea kevyitä ja vaivattomia koruja. Esimerkiksi klassiset hoop-renkaat tai sirot ja trendikkäät simpukkakorut ovat hyviä valintoja.

Dresses on the left: Oysho, Zara, H&M, Zara

Dresses on the right: Cloe Cassandro, Elena Makri, Elena Makri

Mekot:

Uima-altaalle valitsen vaatteeksi lähes poikkeuksetta mekon. Mekko on helppo ja kesäinen valinta, jota voi vaivattomasti riisua ja pukea takaisin ylleen. Vaikka muuten tykkään neutraalista väripaletista ja esimerkiksi klassisesta mustasta, uima-altaalle ja rannalle valitsen yleensä jotain värikkäämpää. Vihreä, väri, jota todella harvoin muuten käytän, on itse asiassa yksi suosikkiväreistäni altaalle. Tykkään paljon myös turkoosista ja muista sinisensävyistä sekä keltaisesta, joka näyttää kauniille päivettynyttä ihoa vasten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Saga 14.05.2019

  Juurikin ranta-vaatteita kaipailen tai lähinnä kivoja vaihtoehtoja niihin. Tässä postauksessa niitä on! Suuntaamme kesälomalla perheen kanssa Kreetalle ??

  Vastaa
 2. Anu 14.05.2019

  Mikä tuo valkoinen toppi päälläsi on, ihana sekin.

  Vastaa
 3. Ida 14.05.2019

  Pariskunta matkalle sopisi myös Italian rannikko kohteet Sorrento, Positano ja Capri. Tosi ihania paikkoja, mutta keski kesällä voi olla hieman turisteja. Itse haaveilen Montenegrosta myös?

  Vastaa
 4. Tiina 15.05.2019

  Hei Metti! Nizzan sijaan suuntaisin Cannesiin tai St Tropeziin, sillä Nizza on melkoinen turistirysä ja mm. ravintolat ja hintataso hotelleissa sen mukaisia.

  Suosittelenkin teille Nizzan sijaan Italian Amalfin rannikkoa, joka on uskomattoman kaunis paikka ja hintataso Ranskaa edullisempi (Positano, Sorrento, Caprin saari…) 🙂

  Vastaa
 5. Jenny 15.05.2019

  San Sebastian on myös ihana 🙂

  Vastaa
 6. Henrika 15.05.2019

  Kroatia on ihana! Esim Makarskan Riviera <3 me oltiin kaksi vuotta sitten 2,5-vuotiaan kanssa Brelassa ja tykättiin kovasti.

  Vastaa
 7. Sari 16.05.2019

  Nizza ei ole hyvä lapsiperheelle, aikuisten kohde.

  Vastaa