MINULTA USEIN KYSYTÄÄN…

Olen vilukissa, jota ei saa kovimmissa helteissäkään lähtemään kotoa ilman takkia tai jotain paksumpaa neuletta. Eilen olin kuitenkin aivan hiestä märkä, kun asioin kaupungilla bleiserissä ja saappaissa. Kesä on virallisesti täällä ja nyt viimeistään on kaivettava esille kaikki ihanat kesämekot ja sandaalit. Ihanaa!

Ajattelin tämän päivän blogipostaukseen koota yhteen minulta tällä hetkellä eniten kysyttyjä kysymyksiä. On ihana saada paljon viestejä ja kommentteja ig-storyn puolella ja sitä kautta kommunikoida teidän kanssa päivittäin. Ainoa huono puoli siinä on se, ettei viestit ja vastaukset näy kaikille, joka tarkoittaa sitä, että samoista asioista tulee kymmeniä ja kymmeniä viestejä. Toki osa viesteistä on ihan hyvä pitää ihan yksityisinä, mutta monia arkisempia kysymyksiä olisi kätevää jos pystyisi samanaikaisesti näyttämään monille silmäpareille. Tässä postauksessa koottuna muutamia kysymyksiä, joita olen useammilta saanut viime kuukausien aikana.

ULKONÄKÖ:

Kuinka pitkä olet?

– 177 cm

Mitä hiustenhoitotuotteita käytät / Miten saat hiuksesi näyttämään niin hyvältä?

– Ensi viikolla teen blogiin oman hiusaiheisen postauksen, sillä hiuksistani kysytään valtavasti. Tällä hetkellä minulla on käytössä Kerastasen Blond Absolue hiustenhoitosarja, jossa on paljon hyviä ja hoitavia tuotteita nimenomaan vaaleille ja värjätyille hiuksille.

Onko sinulla volyymiripset?

– Kyllä, mutta ei kovin pitkät volyymit. Ripsipituuteni vaihtelee 11mm – 13mm välillä.

Paljonko painat?

En edes muista milloin viimeksi olisin mitannut painoni. Meillä ei kotona ole vaakaa, enkä koe tarpeelliseksi nähdä konkreettista lukua painostani. Minulle tärkeämpää on hyvä olo niin henkisesti kuin fyysisesti. Kroppaani kuunnellen luotan siihen, että oli painoni mikä tahansa, jos minulla on hyvä olla, on se paino juuri oikea ja hyvä minulle. En siis syö terveellisesti ja liiku paljon sen vuoksi, että tavoittelisin tiettyä painoa, vaan sillä on 100% merkitys ainoastaan yleiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Luulen, että painoni olisi jotain 52-53 kg luokkaa.

Missä käyt hampaiden valkaisussa? 

En ole koskaan käynyt hampaiden valkaisussa.

Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista?

Jokaisen oma valinta. Kaikki lähtee siitä, että itsellä on hyvä olla itsensä kanssa ja jos jokin kauneusleikkaus voisi tässä asiassa auttaa niin miksipä ei. Itse en halua tai koe tarvitsevani kauneusleikkausta, mutta en kuitenkaan sano ”ei koskaan”.

PUKEUTUMINEN JA MEIKKI:

Mitä huulipunia käytät?

Käytän todella monia eri huulipunia ja – kiiltoja, mutta yleisesti kaikki rosahtavat nudensävyt ovat suosikkejani. Tällä hetkellä useimmiten käytössäni on huulituotteita Macilta, YSL.ltä ja Maxfactorilta. Maxfactorin tuotteissa on uskomattoman hyvä hintalaatusuhde, YSL.n meikkituotteet ovat laadukkuudessaan vertaansa vailla ja Macin huulituotteet ovat pitkäkestoisimpia/huulilla parhaiten pysyviä tuotteita mitä tiedän.

Ostatko paljon vaatteita?

Ostan maltillisesti ja mietin käyttöaikaa. Työni puolesta olen onnekkaassa asemassa, että minulla on mahdollisuus saada hetken trendijuttuja myös lainaan kuvauksia varten. Toki voisin ostaa itselleni vaatteita vieläkin vähemmän, mutta olen hyvin sinut tämän hetkisen kulutus/ostokäyttäytymiseni kanssa.

Mitä luomivärejä käytät?

Paljon erilaisia, mutta viime aikoina minulla näkynyt paljon punertavan ruskeaa silmämeikkiä, josta tulee aina valtavasti kysymyksiä. Urban Decayn Naked paletit, Huda Beauty, YSL ja Zoeva ovat muutamia lemppareitani luomivärien osalta.

Suosikkivaatemerkit?

Ketjuliikkeistä suosikkejani ovat H&M, Zara, &Other Stories ja Massimo Dutti. Jos tarvitsen johonkin hienompaan tilaisuuteen mekkoa tai juhlavaatetta katson ensimmäiseksi Self-Portraitin valikoiman. Espanjassa olessamme minun on pakko aina kurkata läpi Sandro ja Maje, joista monesti tarttuu mukaan jotain ajattomampaa vaatetta. Luksusmerkeistä suosikkejani ovat on Chanel, Dior ja Jimmy Choo.

PERHE & YKSITYISELÄMÄ

Haluatteko lisää lapsia?

Emme ainakaan tällä hetkellä. Toki en poissulje sitä mahdollisuutta tai varmana sano, että ei. Olemme kuitenkin todella onnellisia ja kiitollisia kahdesta lapsestamme. Tällä hetkellä on vahva tunne, että perheemme on nyt kokonaisuudessaan tässä.

Paljonko parisuhde aikaa on riittävästi? 

Jokaisen parin täytyy itse määrittää mikä parisuhdeaika on riittävästi. Meidän parisuhdeaika vaihtelee viikoittain perheemme aikataulujen mukaan. Joskus aikaa on enemmän ja joskus vähemmän. Pääasia meille kuitenkin on se, että molemmat haluavat ottaa parisuhdeaikaa ja on valmiita satsaamaan siihen. Jo pelkkä tieto siitä, että toinen haluaa mennä kanssasi treffeille ja nähdä pientä vaivaa yhteisen ajan eteen, riittää.

Itsevarmuuden ja positiivisuuden salat?

Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet. Ruoki positiivisuutta keksittymällä positiivisiin asioihin ja ihmisiin ympärilläsi. Ole joka päivä kiitollinen elämän pienistä ja suurista asioista. Älä anna ulkopuolisten mielipiteiden vaikuttaa itseesi tai omiin toimintatapoihisi, vaan luota omaan intuitioon. Seiso vahvasti omien mielipiteiden takana, mutta ole aina valmis kuuntelemaan sekä hyväksymään muiden, omasta mielipiteestäsi, eroavat näkemykset. Ole ystävällinen. Rakenna itsellesi arki, josta nautit 110% (ainakin suurimman osan ajasta!)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. ida ihana 18.05.2019

  Kiitos, rohkea ja hyvä postaus!:)
  Hauska, kun jos en olisi lukenut, olisin voinut kuviesi ja asujesi perusteella sanoa, että Zara voisi olla sinun mieleisesi vaateketju. Pieni yksityiskohta, mutta hauska huomata 🙂

  Kivaa viikonloppua!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Funi 18.05.2019

  Hei Metti! Tästä Q&A-tyylisestä postauksesta tuli jotenkin niin aito ja ihana fiilis erityisesti ”miten pysyä positiivisena ja itsevarmana” vastauksestasi. En ole aikaisemmin kommentoinut blogiisi, mutta olen seurannut blogiasi ainakin pari vuotta. Halusin kuitenkin vain kertoa, että inspiroit minua olemaan itselleen armollisempi ja olla kiitollinen pienemmistäkin asioista.
  Olet kaunis sekä ulkoa, että sisältä <3 Ihanaa kesää koko perheelle!

  Vastaa
 3. Kommentoija 20.05.2019

  Painoindeksisi on hyvin matala, alle normaalipainon reilusti. Onkohan hyvä (tervettä) jakaa tällaista tietoa lukijoille? Mikä on aidosti ja rehellisesti oma suhtautumisesi painoosi?

  Vastaa
  • Sofie 26.05.2019

   Hmm, itse olen vähän eri mieltä 🙁 Ei kai painon (kg-määreen) kertominen hetkauta varsinaisesti ketään suuntaan tai toiseen (tai tuskin tulee kenellekään yllätyksenä). Hoikkarankenteiset ihmiset painavat vähemmän kuin vaikkapa raskasrakenteisemmat. Emmeköhän ole kaikki huomanneet Metin kuvien perusteella, että hän on kevytrakeneinen ja hoikka. Painon kertominen ei ainakaan minulle tuonut mitään uutta tietoa. Sehän on vain numero ? ja mielestäni tärkeintä on tosiaankin se, että itsestä tuntuu hyvältä ja terveeltä. Meille kaikille se tarkoittaa eri asioita ja siksi vartaloitakin on niin eri mallisia, muotoisia ja painoisia. Voitaisiinpa vain keskittyä siihen, että itsellä on hyvä olla.

   Vastaa
  • Kiitos 03.06.2019

   En todella ole ikinä ajatellut itseäni alipainoiseksi, vaikka painan vain noin pari kiloa enemmän kuin Metti ja olen häntä 6senttiä pidempi. Ja myös toivoisin, että ajattelisitte nämä toisinpäin. Miksi hoikka ei saisi sanoa painoaan ja olla onnellinen sellaisenaan. Puolestaan hieman tukevamman kohdalla huomauttaminen siitä, että on painoideksiltään lihavuuden puolella, on suorastaan rikos? Kiitos Metti, että et häpeä ruumiinrakennettasi ja näin pidät myös meidän hoikkarakenteisempien ”puolia”.

   Vastaa