MIKSI KÄYTTÄÄ SEERUMIA?

Olen aina noudattanut huolellisia ihonhoitorutiineja. Minulle ihonhoito ei ole koskaan ollut epämiellyttävää, rutiininomaista suorittamista vaan pikemminkin päinvastoin – nautin siitä, kun saan hoitaa ja hemmotella ihonani sekä pitää sen hyvässä kunnossa laadukkailla ihonhoitotuotteilla. Jokapäiväinen, monta eri ihonhoitotuotetta sisältävät ihonhoitorutiinit ovat minulle arjen pieni hemmotteluhetki!

Yksi tärkeä, päivittäisessä käytössä oleva, ihonhoitotuote on seerumi. Minulta löytyy kaapeista valtava määrä erilaisia seerumeja, joita käytän eri tarkoituksiin sekä erilaisiin milloinkin meneillä oleviin iho-ongelmiin. Yleisemmin käytössäni ovat tehokosteuttavat, energisoivat sekä anti-ageing vaikutteiset seerumit. Jos seerumit ei ole joillekin tuttuja, kerrottakoon, että seerumit ovat ikään kuin tehotiivisteitä. Tehotiivisteitä, joissa on normaaleja kasvovoiteita enemmän ihoon vaikuttavia erilaisia tehoaineita.

Tässä postauksessa esittelen neljä hyväksi kokemaani seerumia. Minulla on pintakuiva iho, jonka huoltamiseen kaipaan tehokosteutusta lähes ympärivuotisesti. Koen saavani sen tarvittavan lisäkosteutuksen nimenomaan seerumeista, joiden avulla saa hoidettu ihon täsmäongelmia paremmin. Kosteuttavien päivä- ja yövoiteiden lisäksi käytän siis kosteuttavia seerumeita. Kahden pienen lapsen äitinä yöunet jäävät välillä valitettavan vähälle ja muutenkin uupumus ja kiire näkyvät kasvoissa. Tähän ongelmaan elottomuutta ja väsynyttä ihoa voi myöskin hoitaa erilaisilla seerumeilla.

Estelle & Thild – Super Bioactive Brightening Serum

Tässä erinomainen seerumi luonnonkosmetiikan ystäville, kyseessä on nimittäin vegaaninen tuote. Tykkään monista Estelle & Thild -merkin ihonhoitotuotteista, mutta varsinkin tämä kirkastava ja ihon pigmenttiläiskiä häivyttävä anti-age seerumi on ollut yksi suosikkini. Tästä yhdestä tuotteesta kun saa apua moneen ihon ongelmaan; mm. kuivuuteen, elottomuuteen ja väsymykseen. Iho saa seerumista kirkastusta, heleyttä, pehmeyttä!

Patyka – Hydra-Booster Serum

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Patykan tuotteet ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja tuntuvat kasvoilla ihanan kevyiltä, mutta tehokkailta. Patyka lanseerasi muutama kuukausi sitten uuden nuoremmalle iholle suunnatun, kosteuttavan tuotelinjan “Hydra Rangen”. Kuvassa näkyvä Hydra Booster on hedelmäisen raikas kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Geelimäinen koostumus hulahtaa syvälle ihon kerroksiin jättämättä kasvoille tahmaista tunnetta. Kosmetiikkahifistelijänä arvostan tuotteen mietoa, mutta taivaallisen hyvää tuoksua!

Shiseido – Ultimune Power Infusing Concentrate

Ultimate seerumiin tutustuin jo vuosia sitten. Tämä seerumi tehostaa tuotteen päälle laitettavia muita (mahdollisesti korjaavia) seerumeita tai päivä- ja yövoiteita. Ultimune aktivoi ihon omaa puolustusjärjestelmää ja näin iho pystyy torjumaan muun muassa rasitusta, stressiä ja ikääntymistä. Koen tuotteen itselleni varsin passeliksi juurikin sillon kun koen ihoni väsyneeksi tai rasittuneeksi. Seerumi palauttaa ihoa ja tuo siihen eloa ja kirkastusta. Ultimunea voi käyttää joko aamulla päivävoiteen alla kuin myös illalla yövoiteen alla.

Estée Lauder – Advanced Night Repair

Monille tämä Estee Lauderin Night Repair seerumi on varmasti tuttu tuote. Itse käytän seerumia joka ilta yövoiteen alla, sillä tuote maksimoi ihon omaa luonnollista yöllä tapahtuvaa uusiutumisprosessia sekä auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä kasvoilta. Tämä lisäksi Night Repair seerumi sisältää paljon hyalorinihappoa, jolla on ihana tehokosteuttava vaikutus. Tuote lupaa myös tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Vaikka itselläni ei vielä kovin paljon ryppyjä ole, tykkään käyttää Night Repairia ennalta ehkäisevältä kantilta. Iho tuntuu (ja näyttää!) aamulla kosteutetulta, pehmeältä ja hyvinvoivalta! Iso suositus!

Kuuluuko seerumi sinun ihonhoitorutiineihin? Jos kyllä, mikä on suosikkituotteesi?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Anni 03.05.2019

  Kuuluu! Tuo Estee Lauder on ihana!

  Vastaa
 2. S 04.05.2019

  Yksi huomautus tekstiin: luonnonkosmetiikka ei automaattisesti tarkoita vegaanista tuotetta. 🙂 kun kirjoitit että ”luonnonkosmetiikan ystäville, kyseessä on nimittäin vegaaninen tuote”

  Vastaa
 3. Jennimbus 04.05.2019

  Kuuluu päivittäiseen käyttööni ja rakastan seerumeita! Suosikkini on Lumenelta, jolta olen käyttänyt useampaa ja kaikki erinomaisia! Toinen suosikkini on Yves Rocherin Youth Defence seerumi.

  Vastaa