LILIA TÄYTTI VIISI

Tyttäreni täytti eilen 5 vuotta! Uskomatonta miten nopeasti aika menee. Tuntuu, ettei siitä ole aikaakaan, kun asuimme vielä Saksassa Lilian ollessa vauva. Saksassa vietetty vuosi pitää aina erityistä paikkaa sydämessäni. Jo pelkästään siitä syystä, että siellä vierähti Lilian ensimmäinen vauvavuosi. Tuo vauvavuosi oli samalla upea ja uuvuttava. Opettelin äitiyttä. Opettelin itsenäistymistä ja opin itsestäni paljon – juurikin Lilian kautta.

Nyt tuo pikkuneiti täyttää jo viisi! Lasten kasvaessa ajankulun todella huomaa. Liliasta on kasvanut vuosien varrella kaikin puolin fiksu ja suloinen pikkneiti, josta olen aidosti ylpeä joka ikinen päivä. Hän on kiltti, huomaavainen ja äärimmäisen reipas. Hän on avoin uusille asioille ja ihmisille. Hän on huolehtiva ja ihana isosisko Lucakselle, josta olen erityisen onnellinen ja kiitollinen. Kun kysyin Lilialta ”Miltä tuntuu olla 5-vuotis?” hän vastasi: ”Hyvältä. Aika erilaiselta kuin neljä!”. Ehkä tässä neljän ja viiden ikävuoden välillä todella tapahtuu radikaaleja muutoksia, haha 😀

Psst. Ihanat omenapuut kukkivat taas pian toukokuun lopun ja kesäkuun alun vaihteessa! Nämä kuvat ovat viime vuodelta, kun pääsimme Lilian kanssa Nikin kuvattavaksi eräänä kauniina kesäiltana. Kauniiden vaaleiden omenapuiden keskellä saa uskomattoman upeita kuvia joko yksin tai yhdessä rakkaimpien kanssa. Jos sinua kiinnostaa valokuvaustuokio Nikin kanssa upeiden omenapuiden ympäröimänä, suosittelen kurkkaamaan lisää tietoa täältä!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Kati 08.05.2019

    Todella tunnelmallisia kuvia! 🙂 Mistä tuo ihana vaaleansininen paitasi on?

    Vastaa