HULLUNA HELMIIN

Alighieri / Zara / Eliou / Vanina

Kuinka moni fiilistelee helmikoruja tällä hetkellä? Nämä varsin tunnetut ja klassiset korut ovat nimittäin supermuodikkaita juuri nyt. Helmiä nähdään erityisen paljon koruissa kuin myös erilaisissa asusteissa. Itse olen aina rakastanut klassisia helmiä, mutta vielä niitäkin enemmän tykkään kauniin kullan ja helmen yhdistelmästä. Helmikoruja ei enää yhdistetäkään ainoastaan klassisiin ja elegantteihin tyyleihin, vaan nyt helmiä voi yhdistää aina nahkatakkiasuista rentoihin farkkulookkeihin. Ihanaa tässä paluun tekevässä trendissä onkin juuri se, että sopivat ne asun kuin asun kanssa. Helmikorujen lisäksi muodikkaita helmiä nähdään myös muissa asusteissa, kuten hiuspannoissa ja -pinneissä, laukuissa, vöissä ja kengissä. Yhdistä rohkeasti kontrasteja keskenään ja sekoittele helmikoruja ja -asusteita erilaisiin tyyleihin. Saatat yllättyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Tyylimanuaali 26.05.2019

  Minulla on sininen neuletakki, jonka olkapäissä ja hihoissa on valkoisia helmiä. Tykkään siitä, kun ne tuovat pientä twistiä vaatteeseen.

  Vastaa
 2. ida ihana 26.05.2019

  Mä rakastan, ja olen niin onnellinen, että ne ovat nyt myös muodikkaita!:) Kesäksi haluaisin vielä ainakin jotkin helmipinnit hiuksiin ja ehkä vielä yhdet korvikset lisää 😉

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 3. Niina 26.05.2019

  Postausideaa: kerro sun ihotyypistä ja millasia ihonpuhdistus
  tuotteita käytät, yövoide, päivävoide jne. Ois kiva kuulla sun ihonhoitorutiinista miten ja millasilla tuotteilla hoidat iltaisin ja aamuisin ihoa. 🙂

  Vastaa
 4. Pepe 26.05.2019

  Mä olen saanut nk. ponnistuspaketeiksi lastemme synnytysten muistoksi,ja tottatosiaan, voisinhan yhdistää niitä arkimenoihinkin – kiitos vinkistä!

  Vastaa