FEELING INSPIRED

Se tunne, kun katsot kameran pikkuruisesta ruudusta juuri otettua kuvaa ja sinun on pakko kirkaista innostuksesta!! Tämä oli kiteytettynä fiilikseni, kun kuvasimme muutama viikko sitten Espanjan vuorilla asukuvia. Minulle työssäni on äärimmäisen tärkeää, että tunnen oloni inspiroituneeksi mahdollisimman suurimman osan ajasta. Koen, että jos itse olen inspiroitunut, välittyy se myös ruudun toiselle puolelle positiivisena asiana. Bloggaamisesta on tullut täyspäiväinen työni ja vuosien varrella työnkuva on muuttunut bloggamisesta monikanavaisemmaksi vaikuttamiseksi. Välillä kaikkien kanavien päivittäminen suhteellisen tiuhaan tahtiin on haastavaa ja kuormittavaa. Kun on kiire, deadlinet painavat päälle ja uutta sisältöä on jatkuvasti tuotettava on varmasti suhteellisen helppoa arvata mikä työn osa-alue ensimmäiseksi kärsii? No luovuus ja inspiraatio, ainakin itselläni.

Monet saattavat ihmetellä, miksi vaikuttajat matkustavat toisiin kaupunkeihin tai jopa toisiin maihin pr-reissuille tai omakustanteisille kuvausmatkoille. Näillä reissulla on työn lisäksi (ainakin itselleni) myös paljon suurempi merkitys. On ihanaa päästä näkemään ja kokemaan uudenlaisia paikkoja ja tätä kautta löytää innostavaa ja uudenlaista inspiraatiota omaan työntekoon. Minulle Espanjassa kuvaaminen oli niin inspiroivaa. Fiilistelin esimerkiksi itselleni hyvin normaaleista street style katukuvista poikkeavia vuoristolokaatioita. Fiilistelin safarihenkisiä ja bohotyylisiä asuja, jotka nekin ovat itselleni raikasta vaihtelua suhteellisen skandinaaviselle ja modernille tyylilleni. Oli inspiroivaa kokeilla jotain uutta ja erilaista. Espanjankuvausreissu oli taas yksi muistutus siitä kuinka äärimmäisen kiitollinen olen siitä, että saan tehdä JUURI tätä työkseni.

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Nelli 02.05.2019

  Mistä tuo ihana laukku?? Näytät muuten aivan upealta!

  Vastaa
 2. Helen 02.05.2019

  Elät joka tytön unelmaa 🙂
  Upeita kuvia!

  Vastaa
 3. Saara 02.05.2019

  Nää kuvat on ihan mielettömiä! Oon samaa mieltä – uudet kaupungit ja maisemat tuovat niin paljon inspiraatiota etenkin kuvaamiseen 🙂

  Vastaa
 4. Julia 03.05.2019

  Metti olet uskomaton inspiraatio niin monelle! Kiitos laadukkaasta sisällöstä, olen saanut sulta lukuisia vinkkejä niin muodin kuin kauneuden saralla! Girl you are a ⭐️

  Vastaa