VALKOINEN KESÄLOOK

Kokovalkoinen look on itselleni asukokonaisuus, jossa viihdyn erinomaisesti. Kokovalkoinen on elegantti ja tyylikäs, mutta samalla siinä on ihanaa nuorekkuutta ja raikkautta. Valkoinen väri sopii niin arkeen kuin juhlaan. Liehuvat valkoiset housut tai valkoinen naisellinen mekko ovat olleet luottovaatteitani kesäjuhliin jo vuosien ajan. Valkoiset farkut tai valkoinen bleiseri ovat puolestaan oman vaatekaappini klassikkovaatteita, joita vedän päälleni kesäisin lähes päivittäin.

Pyörähdimme ystäviemme kanssa Marbellassa pikaisesti Stradivarius vaateliikkeessä, jossa ihastuin tähän päälläni näkyvään valkoiseen lyhyeen toppiin. Paita oli mielestäni suloinen, joten päätin napata sen liikkeestä mukaani! Rakastan korkeavyötäröisiä farkkuja ja juuri esimerkiksi niiden kanssa lyhyet yläosat toimivat hyvin. Vilukissana en suostu lähtemään ulos ilman bleiseriä tai villatakkia, joten nappasin mukaani hetken suosikkibleiserini H&M.ltä. Tämä aivan ihana ylisuuri beige bleiseri on päässyt käyttöön jo monesti ja tulee varmasti olemaan kesän käytetyin ”takkini”. Tämä bleiseri sopii ihanasti myös erilaisten mekkojen kanssa tai sitten myöskin näin rennommin ihan farkkujen ja sandaalien kanssa.

Mitä tykkäätte tästä kesäisemmästä valkoisesta lookista?

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Tyylimanuaali 28.04.2019

  Itse vierastan valkoista pukeutumisessa, varsinkin lasten kanssa se tuppaa likaantumaan nopeasti. Sulle sopii kyllä tuo kokonaisuus!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.04.2019

   Totta, valkoisten vaatteiden kanssa pitää olla käytössä hieman varovaisempi 🙂

   Vastaa
 2. X 29.04.2019

  Milloin uutta podcastia? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.04.2019

   Moikka! Uusi podcast-tuotantokausi alkaa maanantaina 6.5! 🙂

   Vastaa
 3. Elin 01.05.2019

  Onko sulla suositella Helsingistä kauneushoitoloita??

  Vastaa