UUSI MUSTA LAUKKUNI – JE T’ADORE

Ostin Espanjasta itselleni uuden laukun. Voisin (tietysti) miettiä tähän sata eri syytä miksi laukku oli saatava (esim. se kulutettu syy, että ajattomille mustille käsilaukuille löytyy aina käyttöä?), mutta jätän syyt tällä kertaa listaamatta. Sanotaanko vain kiteytetysti, että tällä kertaa tunteella mentiin.

Luonnollisesti olen aivan totaalisen rakastunut uuteen Dioriini ja sen ympärille tulette näkemään paljon asukokonaisuuksia blogissani. Laukku on suhteellisen pieni, mutta sinne mahtuu kaikki oleellinen. Itse tykkään laukun ajattomasta, mutta samalla erittäin trendikkäästä ulkonäöstä. Laukun pinta on pehmeää ja laadukasta lehmännahkaa ja sen metalliosat juuri täydellisen kokoiset ja väriset. Laukku tulee pääsemään 24/7 käyttöön aina arkikäytöstä dinnereille. Love it <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Petra 24.04.2019

  Siis NIIN sairaan upeita kuvia ja oot mielettömän kaunis!! Tässä on kaikki kohdallaan..Malli, vaatteet, asusteet ja kuvauspaikka!!
  Ihanaa viikonjatkoa!! ☀️❤️

  Vastaa
 2. Anna 24.04.2019

  Hei,aivan ihana laukku ja tyylisi on upea kokonaisuus.Tiedän että olet todella hyväosainen,varakas ja sinulla ja perheellesi on kaikki mahdollisuudet mihin vaan.Ajatteletteko koskaan perheitä/ihmisiä joilla ei ole mahdollisuuksia mihinkään.Itse olen aina tehnyt pienipalkkaista työtä,edennyt sen minkä olen voinut,kasvattaen kaksi lasta.Mies on myös aina ollut työssä,tienaten myöskin pienesti.Meillä ei tavallaan ole puutetta mistään mutta emme ole koskaan olleet esim lomalla.Kaikki lomat olemme viettäneet kotona,meillä ei ole ollut varaa käyttää rahaa lomailuun koska se on perusarjesta pitkän aikaa pois.Ihana seurata teidän julkkisten lomailuja,juhlapyhien yms viettoa milloin missäkin.Niiden myötä pääsee itse hieman maistamaan luksusta.Samalla kuitenkin tuntuu todella pahalta kun itse päivät seuraavat toinen toistaan lähes samaa toistaen,oli loma tai arki.Elämäni on kyllä onnellista ja hyvää,vaikka meille ei olekaan mitään ylimääräistä suotu.Joskus sitä vain väsyy ja toisaalta kadehtii teitä varakkaita henkilöitä joilla aukeaa tilaisuuksia toinen toisensa perään.Olette elämämme ansainneet ja teette kovasti töitä, toivottavasti arvostatte mahdollisuuksianne koska toisilla jatkuva yrityskään ei johda minnekään.Ihanaa kevättä ja kesää teille!

  Vastaa
  • Just saying... 25.04.2019

   Anna, oletko miettinyt, että tekisit jotain oman tulotason parantamisen eteen? Suomessa on meille kaikki mahdollisuudet auki! 🙂 Luksuksesta unelmoinnin sijaan kannattaa ottaa vaan rohkeasti ohjat omiin käsiin ja lähteä toteuttamaan niitä unelmia. Aika harvalle kuitenkaan putoaa eteen lottovoitto tai hyväpalkkainen työ ”suotuna”. Suomessa on tosi hyvät opintotuki- ja aikuisopintotukisysteemit tai myös tosi laajasti monimuoto-opintoja tarjolla jos ei kokopäiväisesti pysty opiskelijaksi heittäytymään. Koskaan ei oo liian myöhäistä ja aikaa löytyy aina kun vaan järjestää! Kannattaa oikeasti tehdä mieltä vaivaavien asioiden eteen jotain eikä jäädä myöhemmin katumaan, kun voi oikeasti saavuttaa mitä vain. 🙂 Tsemppiä teille!

   Vastaa
 3. Suvi 24.04.2019

  Ihan mielettömän kaunis laukku omalla erikoisella tavallaan 🙂 Upeita kuvia muutenkin!

  Vastaa
 4. Ässä 24.04.2019

  Tuo laukku on täysi kymppi. Olen itsekin himoinnut tuon tyylistä. Kaunis asu muutenkin!

  Vastaa
 5. SaaraL 25.04.2019

  Miksei sulla ole sormuksia ollut monessa asukuvassa enää? ?

  Vastaa