TRENSSISSÄ

Ihana kevätaurinko lämmittää niin mukavasti, että olen uskaltautunut ulos jo kevyemmissä vaatteissa. Juuri viime viikonloppuna siirsin paksumpia talvivaatteita varastoon ja otin niiden tilalle esiin keväisempiä juttuja, kuten esimerkiksi nahkatakkeja ja trenssejä. Nyt ei siis enää sitten mitään takatalvea – kiitos! Innoissani pukeudun taas tänä keväänä klassiseen, mutta samalla ah niin ihanan trendikkääseen, trenssiin. Trenssi sopii niin helposti yhteen monien erilaisten asukokonaisuuksien kanssa (minkä kanssa trenssi ei sovi?) sekä myös moniin eri tyyleihin. Trenssin voi yhdistää kaupunkiasuun, työasuun kuin myös rentoihin vapaa-ajan asuihinkin. Olen yhdistänyt trenssin kanssa yhteen ihan vaan hupparin ja leggissit ja asukokonaisuus toimii mielestäni todella kivasti arkena!

Tänä keväänä malliltaan isohkot trenssit ovat SE juttu. Koska minulta vaatekaapistani löytyy jo muutama klassinen tyköistuva trenssi, halusin kokeilla tälle keväälle jotain hieman uudenlaista ja erilaista. Ihastuin tähän Elloksen väriltään harmaanruskeaan trenssiin ja päätin kotiuttaa takin itselleni, tällä kertaa kuitenkin yhtä numeroa normaalia isommassa koossa. Normaalisti olen kokoa 34, mutta halusin ottaa takista 36. Takki on edelleen sopivalla tavalla istuva, mutta ei täysin vartalonmyötäinen.

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Anni 01.04.2019

  Hei ihana Metti! Tilasin sun innoittamana Medik8 C-Tetra – seerumin, ja kysyisin tuotteeseen liittyen: Kirjoitit joskus, että käytät tuotetta vain kausittain. Mitä tarkalleen tarkoitat sillä? Miten usein siis käytät kyseistä tuotetta? Kiitos jo etukäteen, mikäli ehdit vastata 🙂

  Vastaa
 2. Eoifa 02.04.2019

  Mitä i-h-a-n-a-n-vä-r-i-s-t-ä kynsilakkaa sulla on?

  Vastaa
 3. Sara 03.04.2019

  Hei, olen puntaroinut, ostaisinko mustan vai beigen trenssin; mitä mieltä olet, kumpi kannattaisi ostaa?

  Vastaa