SININEN KUKKAMEKKO JA KESÄFIILIS

Kaksi viikkoa Espanjassa on antanut minulle varaslähdön kesään. Suomen orastavasta keväästä pompattiin suoraan kesään kun käyttöön ovat päässeet kauniit kesämekot, suloiset olkilaukut, lierihatut, kesäiset korut ja erilaiset sandaalit. Ai että, melkoisen hyvä kesäfiilis on jo saavutettu! Nyt tuon mukanani tämän auringon ja kevät voi alkaa kunnolla Suomessakin!

Mitä värejä te fiilistelette juuri nyt kevään ja etenkin tulevan kesän pukeutumisessa? Minulle neutraalien värien lisäksi suosikki on ehdottomasti sininen! Sininen sopii mielestäni minulle hyvin ja väri on muutenkin ihanan raikas ja kesäinen. Varsinkin vaaleansininen sekä taivaansininen ovat suosikkejani! Ihastuin hurjasti tähän Mangosta löytämääni siniseen kukkamekkoon, jossa oli täydellisen värin lisäksi söpö printti ja minulle hyvä malli. Aavistuksen levenevät t-paitahihat, halkio sekä edessä olevat pieni nappirivistö ovat kivoja yksityiskohtia, jotka tuovat mekkoon lisää kesäfiilisitä ja leikkisyyttä. Mekko toimii aika kivasti myös esimeriksi vaalean neuleen kanssa! 🙂

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Ida ihana 23.04.2019

  Monikäyttöinen mekko kesällä ja kauniit korut myös 🙂 vaaleansininen sopii sulle tosi hyvin!

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Marita 24.04.2019

  Upeita kuvia ja ihana laukku! Onko tämän vuoden mallistoa?
  Ihanaa kevättä! 🙂

  Vastaa