SE TÄYDELLINEN KESÄMEKKO

Instagramin dm-boxini suorastaan räjähti, kun julkaisin kuvan tästä kuvissa näkyvästä valkoisesta röyhelömekosta muutama päivä sitten. Mekko on yhden suosikkimerkkini, Self-Portraitin, käsialaa. Self-Portrait tunnetaan muun muassa erityisen imartelevista leikkauksistaan, kauniista pitseistään sekä naisellisista röyhelöistään. Merkin vaatteissa hillitty läpinäkyvyys on myös varsin yleistä. Merkki on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta paljon suosiota. Itse tutustuin merkkiin noin neljä-viisi vuotta sitten, kun lehden kuvasta bongasin yhden uskomattoman kauniin pitsimekon. Mekon tyyli ja leikkaus kolahti omaan makuuni sen verran kovaa, että oli heti pakko tarkistaa mikä merkki kyseessä. Nyt vuosia myöhemmin vaatekaappiini onkin kerääntynyt Self-Portraitin tuotteita tasaiseen tahtiin. Minulta löytyy heiltä paljon erilaisia mekkoja sekä muutamia kauniita neuleita ja toppeja. Self-Portraitin tuotteista huokuu upea designer-tunnelma, mutta tuotteista ei kuitenkaan tarvitse pulittaa tuhansia euroja. Tuotteet ovat hyvin naisellisia ja tyylikkäitä ja kestävät aikaa. Kaikki heiltä ostamani tuotteet roikkuvat edelleen kiltisti vaatehuoneeni henkareilla. Tykkään, tykkään paljon <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Taina 17.04.2019

  Hei, mistä on sun aurinkolasit? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.04.2019

   Nämä ovat Saint Laurentin! 🙂

   Vastaa