VEKKIHAMEESSA

Ylisuuret bleiserit yhdistettynä erilaisiin hameisiin ja mekkoihin on yksi kevään muodikkaimmista asukokonaisuuksista. Lupailinkin aikaisemmin blogissa asuinspiraatiota tämän ykköstrendin ympärille ja tässä tulisi nyt ensimmäiset kuvat! Olen käyttänyt beigeä ylisuurta bleiseriä jo paljon, sillä se näyttää yksinkertaisesti niin hyvältä lähes minkä tahansa asun kanssa. Sen voi vain ”heittää päälle” asuun kuin asuun ja bleiserin myötä asukokonaisuus saa trendikkään pisteen i.n päälle. Tykkään käyttää kontrasteja pukeutumisessani, eli yhdistää maskuliinisen yläosan kanssa naisellisen alaosan. Tällä kertaa päätin pukea päälleni tämän ihanan ruudullisen vekkihameen, joka on ostos viime syksyltä. Vekkihameet ovat myöskin kevään iso juttu (kurkkaa tämä postaus), ja hame sopii värimaailmaltaankin mielestäni ihanasti yhteen vaalean yläosan kanssa. Vielä en ole kokeillut paksua vyötä bleiserin kanssa, mutta iso vyö kiedottuna vyötäröllä näyttäisi varmasti hyvältä myös tämänkin asukokonaisuuden kanssa.

Vaikka asussa on paljon hetken trendejä samaan aikaan (vekkihame, maskuliininen bleiseri, valkoiset bootsit), silti kokonaisuudessa on mielestäni myös paljon klassisuutta. Näkisin itseni pukeutuvan tähän tismalleen samaan asuun vielä vuosienkin päästä. Ehkä se on tuo harmoninen värimaailma, mikä tuo asukokonaisuuteen ajattomuutta, vaikka asu onkin trendijutuista koottu.

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Juuli 14.03.2019

    Tulipa ihanan keväinen fiilis näistä kuvista! Kiva asu myös, sain vähän pukeutumisinspistä itsellenikin 🙂

    Vastaa
  2. ullalieb 19.03.2019

    Aaah, ihania kuvia!! Metti ja Helsinki – super! Mietinkin juuri, että kehtaanko enää sojuttautua mun valkoisiin buutseihin. Vai onko trendi jo ihan passé…

    Vastaa