SOMEHITTI BLEISERI?

Kirjoitin aikaisemmin blogissa kuinka suuret, yli-isot bleiserit ovat tämän kevään iso juttu. Tekemässäni kollaasisssa vilahtikin muutamia suosikkejani, joiden joukossa oli myös tämä &Other Storiesin beige bleiseri. Ostin bleiserin itselleni noin kuukausi sitten ja tykkään siitä ihan hurjasti. Bleiseri onkin päässyt jo kovaan käyttöön ja ollut osana monia eri asukokonaisuuksia. Rakastan yhdistää bleiserin rennosti farkkujen kanssa (kuvissa) tai esimerkiksi erilaisten hameiden kanssa (kuvia tulossa myöhemmin!). Tämä asukokonaisuus henkii jo keväistä fiilistä, kun asun värimaailma on niin raikkaan vaalea. Erilaisten vaaleiden sävyjen yhdistäminen farkun kanssa onkin yksiä suosikkiyhdistelmiäni tulevalle keväälle.

Tiedättekö muuten kun jostain vaatteista tai asusteista tulee ”somehittejä”, eli niitä tulee näkymään somessa vaikuutajien päällä ihan valtavasti? Uskon ja luulen, että tästä bleiseristä saattaa kehkeytyä sellainen. Tällä hetkellä kun ylisuuret bleiserit ovat niin suuressa nosteessa ja beigen eri sävyt myöskin suuri hitti. Olen itse asiassa bongannut samaisen bleiserin jo ainakin viideltä seuraamaltani vaikuttajalta. Saa nähdä kuinka paljon tätä &Other Storiesin bleiseriä tullaankaan vielä somessa näkemään 🙂

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *