KYSYMYKSIÄ LOMALTA

Hello ja terveiset auringosta! Voi vitsit miten ihanaa on ollut viettää aikaa täällä lämmössä! Päivät ovat olleet kahden pienen kanssa todella aktiivisia enkä valitettavasti ole päässyt päivittämään blogiani vielä ollenkaan lomamme aikana. Tapahtumatäyteisten päivien jälkeen olen illalla ollut niin väsynyt, että silmäni yksinkertaisesti vain menevät kiinni, vaikka tuolloin pitäisi vielä jaksaa keskittyä työntekoon. No, yritän nyt äkkiä tulla kirjoittaamaan tämän suunnittelemani blogipostauksen samalla kun Lucas nukkuu päiväunia.

Olen saanut lomani aikana todella paljon dm-viestejä teiltä ja ajattelin nyt vastata kysymyksiinne yhteisesti täällä blogin puolella. Kun aikaa töihin on todella vähän, ajattelin, että on parempi, että vastaan kaikille yhteisesti! Kiitos kaikille teille kun olette lähettäneet viestejä ja toivotelleet hyvää lomaa. Itselleni tämä pieni maisemanvaihdos ja hetken hengähdystauko tuli todella tarpeeseen!

Onko teitä jäänyt askarruttamaan vielä jokin muu ig.ssäni vilahtanut juttu? Laittakaa ihmeessä kysymyksiä tulemaan kommenttiboxin puolelle! Tosiaan hotellista ja muutenkin Kanariansaarista paikkana tulen tekemään vielä erillisiä postauksia blogiin.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

18 kommenttia

 1. Saaga 04.03.2019

  Kauniita kuvia ? Ollaan joskus vuosia sitten oltu Puerto Ricossa. Kuvia katsoessa, voisin matkustaa sinne uudelleen. Lentoaika on myös mukava, ei siis kestä kovin kauaa. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Kiitos! Joo, tänne oli tosiaan yllättävän ok lento (varsinkin kun tulee vain viikon lomalle!) Ja vielä kun sattui kivat ilmat, niin mikäs tässä 🙂

   Vastaa
 2. Pauliina 04.03.2019

  Heippa Metti! Tosi kiva, jos viitsit tehdä vielä erillisen postauksen hotellista erityisesti lapsiperheen näkökulmasta! Erityisesti olisin kiinnostunut lastenaltaiden lämpötilasta, meillä on varsin vilukissa lapset, joten olisi kiva, jos onnistuisimme löytämään kivan hotellin, jossa olisi oikeasti lämmintä vettä lastenaltaassa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Moikka! Joo ehdottomasti teen postauksen hotellista, sillä olen saanut ihan valtavasti kyselyjä tähän liityen 🙂

   Vastaa
 3. Verna 04.03.2019

  Teidän loma on näyttänyt aivan ihanalta!

  Mistä nuo vaaleansiniset bikinit? Tuo väri näyttä täydelliseltä ruskettuneella iholla!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Kiitos Verna <3 Mun vaaleansiniset bikinit on H&M.ltä, mutta tosin jo viime kesänä ostetut!

   Vastaa
 4. Verna 04.03.2019

  Mistä nuo vaaleansiniset bikinit? Korostavat ihanasi rusketusta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Ne ovat H&M! Mutta tosiaan jo viime kesänä ostetut!

   Vastaa
 5. Eve 04.03.2019

  Mua kiinnostais vielä mistä nuo pyöreät isommat aurinkolasit on, mitkä on näkynyt sun ig storeissa, ja on mielestäni sun päässä myös noissa mekkokuvissa? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Nämä on Guccin! 🙂

   Vastaa
 6. Satu 05.03.2019

  Hei Metti!
  Menkää ihmeessä käymään siinä ”naapurissa” Arguineguinin Anfi Beachilla, jos ette ole vielä siellä käyneet. Esimerkiksi taksilla on lyhyt matka Puerto Ricosta. Ranta on aivan ihana, pehmeää hiekkaa ja kirkasta merivettä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Moikka Satu! Kiitos paljon vinkistä! 🙂

   Vastaa
 7. Johanna 05.03.2019

  Hauska sattuma, olen ollut perheeni kanssa 14-vuotiaana tuossa samassa hotellissa. Nyt olen siis 28 eli tuosta on jokunen vuosi aikaa ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Oikeesti! Hauska sattuma! 🙂 Minullakin edellinen reissu tänne on ollut joskus ala-aste ikäisenä, että jokunen vuosi tässä välissä on vierähtänyt 😀

   Vastaa
 8. Pauliina 05.03.2019

  Ihania kuvia sulla! ? Mistä noi korvikset on, mitkä on tuossa olkihattukuvassa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.03.2019

   Moikka Pauliina! Nämä korvikset ovat niin ikään H&M.ltä ja ihan uudesta mallistosta, eli pitäisi löytyä liikkeistä tällä hetkellä 🙂

   Vastaa
 9. Åsa-Maria 06.03.2019

  Valoa ja lämpöä! Kanarian saaret on aliarvostettu lomakohde kohtuullisen lentomatkan päässä: Tuttu, turvallinen ja varma! ? Aurinkoista lomaa!

  Vastaa
 10. Jenna 06.03.2019

  En löydä linkkiä valkoiseen mekkoon jostain syystä. Mistäköhän se löytyisi?

  Vastaa