VALKOISISSA KENGISSÄ

Olen aina tykännyt valkoisista lenkkareista ja tennareista, mutta muita valkoisia jalkineita olen vierastanut. Kuten blogini asukuvista voi kuitenkin päätellä, suhtautumiseni valkoisiin kenkiin on tehnyt 100% käännöksen, sillä nykyään valkoisia kenkiä vilahtelee kuvissani lähestulkoon enemmän kuin mustia! Ostin reilu vuosi sitten valkoiset korolliset nilkkurit, joiden myötä rakkaus valkoisia kenkiä kohtaan suorastaan roihahti. Olenkin käyttänyt kyseisiä nilkkureita todella paljon aina ostohetkestä lähtien eikä valkoisten kenkien repertuaari ole päättynyt siihen. Valkoiset kengät kun ovat omaan silmääni niin kauniit ja trendikkäät sekä tuovat asukokonaisuuksiin ihanaa raikkautta! Valkoiset kengät jatkavat yhä ensi keväänäkin johtavana kenkätrendinä, joten jos et vielä ole hankkinut omiasi, nyt kauppojen valikoima on erinomainen!

Asukuvissani on tosiaan näkynyt paljon valkoisia kenkiä kuluneen vuoden aikana. Tässä muutamia (ja tosiaan vain muutamia!) asukokonaisuuksia, joihin olen yhdistänyt erilaisia valkoisia kenkiä.

Kevät 2018

Kesä 2018

Syksy 2018

Talvi 2019

Mitä miltä olette valkoisista kengistä – yay vai edelleen nay?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Päivikki 08.02.2019

    Valkoiset kengät näyttävät hyvältä päälläsi :). Itse omistan vain yhdet valkoiset kengät ja ne on tennarit, joten en ole päässyt mukaan tähän trendiin. Rakastan muuten kyllä kaikkea valkoista ja se on lempivärini.

    Vastaa