TREND ALERT: XL-HUIVI

Oletteko te innostuneet talven XL-huivitrendistä? Isot muhkeat huivit ovat nimittäin nyt SE juttu! Itse ainakin otan ilolla vastaan muhkeat maxihuivit, jotka ovat paitsi trendikkäitä, mutta samalla pitävät erittäin lämpimänä kylmällä säällä. XL-huiveja on näkynyt paljon muotivaikuttajien päällä ympäri maailmaa. Huivin voi kietoa kaulan ympärille tai heittää muodikkaasti olalle. Muhkeat huivit saavat loistaa nyt myös muillakin tavoin kuin ainoastaan koonsa puolesta; erilaiset kuviot, rohkeat värit ja näyttävät logot kunniaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Marja 08.02.2019

  Muhkeat huivit ei ole mun juttu mutta oli pakko saada kultaiset helmi-korvakorut sun aiemman postauksen perusteella.

  Vastaa
 2. Helen 09.02.2019

  Ihanaa, kun sellainen muhkea, pehmeä jo löytyykin vaatekaapista 🙂
  Aionkin ottaa taas käyttöön Lindex Missoni -kokoelman muhkean neulehuivin. Se on kiva, kun asusteilla saa asun ihan uuteen tyyliin. Ja kun säästää vanhoja, ei tarvi aina ostaa uusia 🙂

  Vastaa