KEVÄT JA KEVÄTASU

En ole varmaa ainoa, joka on viime päivinä fiilistellyt tätä ihanan keväistä säätä? Aurinko paistaa ja paikoittain ilmakin tutuu jo hitusen lämpimältä. Näin pitkän ja kylmän talven jälkeen osaa taas ihan eri tavalla arvostaa auringonvaloa ja mataliakin lämpöasteita.

Viime viikolla oli jo niin keväinen fiilis, että halusin tuoda kevätilmettä myös pukeutumiseeni. Valitsin päälleni kokovalkoisen asun, johon yhdistin beigen takin ja laukun. Asukokonaisuus on mielestäni ihanan freesi ja kuten jo tämän lyhyenkin tekstin aikana moneen kertaan mainittu – ihanan keväinen. Tulevana keväänä beiget, valkoiset tai muutenkin yleisilmeeltään vaaleat asukokonaisuudet tulevat olevaan kovassa nosteessa. Ei ehkä se ihanteellisin värimaailma pienten lasten äideille, mutta oh well 😀

Mitä mieltä te olette kokovaaleista asukokonaisuuksista? 

Haluan vielä erikseen mainita näistä päälläni olevista Andiatan Dania -housuista, jotka ovat ehkäpä parhaimmat omistamani siistit, mutta samalla äärimmäiset mukavat housut. Ne ovat viskoosin, polyesterin ja elastaanin sekoitusta ja istuvat täydellisesti. Malliltaan housut ovat tyylikkäällä tavalla aavistuksen levenevät ja stretsaava viskoosisekoite materiaalissa takaa housujen äärimmäisen mukavuuden jokapäiväisessä käytössä. Jos etsitte täydellisiä työhousuja, suosittelen kurkkaamaan nämä Andiatan Dania -housut. Värivaihtoehtoja löytyy monia!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Nette 26.02.2019

  Ihana asu! Itse etsin juuri uutta kevättakkia. Onko takki vanha vai saako sitä nyt Zarasta? En heti löytänyt heidän sivuilta ainakaan..

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.02.2019

   Kiitos paljon Nette! Tämä takki on ostettu viime vuoden elokuussa, eli ei varmaankaan löydy enää nykyisestä Zaran valikoimasta. Olen nähnyt IHAN vastaavia beigejä takkeja ainakin Massimo Duttin ja Andiatan valikoimissa, eli kannattaa kurkata ne läpi, mikäli tällainen klassinen beige takki on etsinnässä 🙂

   Vastaa
 2. Sanna 26.02.2019

  Tosi tyylikkäät housut! Ja näyttäisi olevan aika pitkällä lahkeella. Pakko käydä testaamassa jos mullekin riittäisi noissa pituus 🙂 Kiitos vinkistä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.02.2019

   Kiitos! Kannattaa kurkata, tosi kivat housut kaikin puolin 🙂

   Vastaa
 3. Niina 27.02.2019

  Hei Metti! <3 oisko sulla suositella merkkejä, joilla olisi kauniita neuleita? Muhkeita laadukkaita neuleita. Oon pitkään etsinyt sitä luotto mustaa ja harmaata neuletta… mutta tuntuu, että kaikissa näteissä on aina akryllia, mikä nukkaantuu käytössä.

  Vastaa