HUTIOSTOKSIA – VLOGI

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti? Viikko sitten sunnuntaina kirjoitin blogiin lastemme sairastelusta, jonka toivoin olevan silloin jo ohi, mutta kuinkas ollakaan, sairastelu jatkui vielä toisenkin viikon! Kääk!

Vaikka työnteko on ollut hieman haasteellista viime viikkoina, pääsen kuitenkin tänään julkaisemaan teille minun ja Alexan yhdessä kuvaaman videon! Tällä kertaa videolla kerromme muutamista hutiostoksistamme, joita meille on sattunut vuosien varrella. Itse en ainakaan ole koskaan blogissani tai muissa kanavissani kertonut tuotteista, jotka eivät vastanneet odotuksia tai muuten olleet niitä parhaimpia hankintoja. Joskus kun kaalliimpikin tuote saattaa pettää laadullaan tai jostain muusta syystä tuotteelle ei ole tullut niin paljon käyttöä kuin ostohetkellä olisit ajattelut. Videolla näette kuusi hutiostosta ja perustelut miksi emme enää hankkisi kyseistä tuotetta uudelleen. Toivottavasti tykkäätte! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. M 10.02.2019

  Hei, katsoin tuon videon, mutta mulle jäi hieman epäselväksi miksi sä koit sen Guccin laukun hutiostoksena? Värinkö takia? Olen pohtinut samaa laukkua kirkkaanpunaisena, ja musta tuntuu että alan nähdä yhä enemmän ja enemmän huonoa kuin hyvää kyseisessä laukussa, etten koe enää sitä järkevänä ostoksena… Mitä mieltä siis olet? Ja onko materiaali mielestäsi sellaista, että kastuessaan päästäisi väriä esim. vaatteisiin, ehkä hieman hupsu kysymys, mutta tuli melkein heti mieleen 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.02.2019

   Moikka! Joo, niin kuin videolla sanoinkin, että kyseessä on ns. ”puolihuti”, sillä laukussa ei tosiaankaan ole mitään varsinaista vikaa, mutta itseäni on harmittanut kuinka vähäiselle käytölle laukku loppupeleissä on jäänyt värin vuoksi. Tosi kaunishan laukku on, mutta olen käyttänyt sitä kesällä muutaman kerran ja that`s it. Pitää ehkä etsiä laukulle uusi koti 🙂 Laadullisesti en ole kokenut laukussa olevan mitään vikaa – päinvastoin. Sametti on pysynyt tosi kauniina (mulla on siis tämä laukku myös toisessa värissä) eikä ole tullut avaimista yms mitään kolhuja laukkuu tms. Alexalla tosin taisi olla hieman eri fiilis laukun laadusta, mutta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa 🙂

   Vastaa
 2. pob 10.02.2019

  Ihana video!! En yleensä jaksa kattoa videoita (varsinkaan kokonaan) mutta tää oli tosi hyvä!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.02.2019

   Aivan ihana kuulla, iso kiitos kun katsoit ja kommentoit <3

   Vastaa
 3. Kepa 10.02.2019

  Tosi kiva video! Harvoin katon blogeista videoita, mutta sun videoista tykkään 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.02.2019

   Voi kiitos niin paljon <3 Aivan ihana kuulla!

   Vastaa
 4. Emppu 11.02.2019

  Niin hyvä video! Ja Guccin laukku on niin herkku. Mä ehkä sametin vuoksi voisin itselleni ajatella käyttöön myös syksymmällä vaikka ruskean kanssa ja saman sävyistä huulipunaa. Joteeeen..jos päätät myydä niin mä täällä kärkyn sitä ?

  Vastaa
 5. H 14.02.2019

  Mielenkiintoista kuulla teidän mielipiteitä kengistä. Itselläni on juurikin nuo kyseiset Guccin tennarit ja omasta mielestäni ne ovat todella mukavat jalassa! Sama Louboutin kenkien kanssa, muutamat kengät heiltä olen hankkinut ja osa niistä ihan päivittäisessä käytössä juurikin mukavuuden takia.

  Hyvä video, lisää näitä! 🙂

  Vastaa