HANKI NÄMÄ KAKSI HAMETTA KEVÄÄSEEN 2019

Find here: Rose / Pink / Light Blue / Yellow / Animal print / Polka dot

Jos olet hameiden ystävä, pidä silmällä kahta hamemallia tulevaa kevättä ajatellen: vekkihameita ja slip-hameita. Ne ovat ehdottomasti trendikkäimmät hamemallit kevääseen. Itse ihastuin kyseisiin hamemalleihin jo viime syksynä. Muun muassa tässä asukuvat vekkihameen kanssa ja tässä asukokonaisuus slip-hameen kanssa. Viime syksyn tavoin ruskeat ja beigen eri sävyt asuissa ovat edelleen muodissa, mutta näin keväällä niiden rinnalle nousevat myös paljon raikkaita sävyjä. Pinkki, kirkkaanpunainen ja vihreä ovat tämän kevään trendivärejä. Pastellisävyt myös nostavat päätään aina näin keväisin.

Rakastan hameita, sillä niiden kanssa voi yhdistellä paljon erilaisia yläosia luoden erityylisiä asukokonaisuuksia. Koko talven olen pukeutunut hameen, paksun poolon sekä saappaiden yhdistelmään, josta on muodostunut yksi luottoasuistani. Näin keväämmällä näiden hameiden kanssa on ihana yhdistää myös esimerkiksi raikas valkoinen kauluspaita. Itse tykkään myös erittäin paljon ylisuuren bleiserin (kurkista tämä postaus) sekä slip- & vekkihameen yhdistelmästä! Blogiin on tulossa pian paljon asuinspiraatiota tämän yhdistelmän tiimoilta. Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Maria 28.02.2019

  Olisiko sinulla vinkkejä, mistä löytää parhaat valkoiset kauluspaidat? Etsin täydellistä luottovaatetta, joten laatu on tärkeää.

  Vastaa
 2. Niina 28.02.2019

  Voisitko joskus tehdä postauksen missä suosittelisit blogeja joista pidät? 🙂

  Vastaa
 3. Sandra 28.02.2019

  Mainio kollaasi hameista. Löysin heti omat suosikit! Mahtava blogi sulla ?

  Vastaa