VÄRIÄ PUKEUTUMISEEN – HAASTE!

Olen kertonutkin blogissani muutamaan kertaan olevani aika huono käyttämään värejä pukeutumisessani. Ihailen suuresti ihmisiä, jotka osaavat upealla tavalla yhdistää värejä keskenään ja käyttävät rohkeasti erilaisia värejä. Viime syksynä minäkin hyppäsin jo hieman pois musta & harmaa -mukavuusalueeltani kun hurahdin ihan täydellisesti ruskean eri sävyihin. Ruskea oli todella iso trendi viime syksynä (ja edelleenkin!), joten mustaa ja harmaata minun tuli käytettyä ennätyksellisen vähän. Ja tiedättekö mitä – se oli täydellisen piristävää! En kaivannut tummia vaatteitani yhtään vaan enemmänkin huomio kiinnittyi ruskeiden sävyjen lisäksi kunnolla kirkkaisiin väreihin.

Nyt jo tovin olen jatkanut samalla linjalla ja yllättävän useinkin tulee pukeuduttua asukokonaisuuksiin, joissa ei ole yhtään mustaa (esimerkiksi tässä). Varmasti monille mustattomuus asuissa on ihan perusjuttu, mutta uskallan epäillä, että ruudun toisella puolella on myös sellaisia #blackismyhappycolour -tyylisiä pukeutujia niin kuin minä? Huomaan kuitenkin jatkuvasti vähentäväni mustan käyttöä ja tykkään värikkäämmistä lookeista. Rakastan esimerkiksi tätä vaaleansinistä asukokonaisuutta, joka sopii mielestäni täydellisesti talveenkin. Mitä mieltä olette?

Miten lisätä väriä pukeutumiseen?

Aloita vähäisellä määrällä – Pienillä lisäyksillä on helppo tuoda väriä asukokonaisuuteen.

Ylä- ja alaosa samaa väriä – Kun ylä- ja alaosa ovat samaa väriä on kokonaisuus yhtenäinen ja tyylikäs. Väri voi olla räväkkäkin, mutta sama sävy koko asussa luo harmonian kokonaisuuteen. Tämän postauksen asu tai esimerkiksi tämä värikäs asu on hyvä esimerkki!

Asusteilla – Jos tykkäät pitää asusi neutraalin sävyisenä, voit tuoda väriä asukokonaisuuteen asusteilla. Kirkkaanvärinen laukku on esimerkiksi erittäin helppo tapa piristää asukokonaisuutta! Kurkkaa esim. tämä asu tai edellinen postaus! Värikäs huivi on myös helppo tapa lisätä väriä asukokonaisuuteen.

Värikäs takki – Mustan/tumman asukokonaisuuden piristäjä on värikäs takki. Tummaan pohjaan on helppo yhdistää minkä värinen takki tahansa. Värikäs takki on on trendikään leikkisä valinta! Itse yhdistin taannoin tummaan asuuni keltaisen takin, kurkista asukokonaisuus tästä!

Katse kenkiin – Katse jalkoihin ja anna kenkiesi viedä huomio! Muuten neutraalin sävyiseen asukokonaisuuteen sopii täydellisesti värikkäät kengät!

Meikki – Myöskin meikin avulla voi piristää lookia ja tuoda väriä asukokonaisuuksiin. Jo pelkkä kirkkaanpunainen huulipuna toimii erinomaisesti!

Nyt haluan haastaa ja rohkaista kaikkia blogini lukijoita kokeilemaan värejä talven asukokonaisuuksissa. Oli se sitten pieni asuste tai vaikka ihan koko asukokonaisuus, olisi mahtava nähdä miten te yhdistelette värejä pukeutumisessanne. Jos tuntuu hyvälle, merkkailkaa minua (@mettiforssell) teidän ig-storeihinne, jotta näen miten te yhdistelette värejä (talvi)pukeutumisessanne. Inspiraatio kiertämään! <3 

Photos: Kristiina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Julia 16.01.2019

  Pakko kommentoida itse värien käytön rakastajana että tämä asu on mielettömän kaunis kokonaisuus. Sävyt ovat ajattomia eivätkä kuitenkaan liian räväköitä ja näyttävät siksi elegantilta kun ovat vähän murrettuja sävyjä. Värisävyt sopivat myös hyvin hiuksiesi ja ihosi väriin ja näyttävät hehkuvan kasvojasi vasten. Odotan innolla lisää väriyhdistelmien käyttöön liittyviä postauksia! Love it!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.01.2019

   Kiitos paljon Julia! <3 Itsekin olen tosi innoissani värien käytöstä ja yllätyin kuinka kaunis ja helposti rakentuu asukokonaisuus, jossa ei ole yhtään mustaa 🙂 Iloista viikonloppua!

   Vastaa
 2. Blondi 26.01.2019

  Pastellivärit sopivat todella hyvin vaalealle. ♡ Lookista tulee naisellinen, kevyt ja raikas. Pastellin kaveriksi sopii ainakin puhtaan valkoinen ja beige/nude. Itse suosin kevät/kesäpukeutumisessa valkoisia pillifarkkuja ja pastellisia paitoja & toppeja. Talvella on ihana pukeutua pastelliseen neuleseen tai neulemekkoon. Näkisin mielelläni enemmän näitä kauniita värejä Mettin päällä. 🙂

  Vastaa
 3. Blondi 26.01.2019

  Lisäisin vielä, että ihanat korvikset! ♡ Kaunis ja pehmoinen vaaleansininen neule sopii erinomaisesti farkkujen kanssa.

  Vastaa