NEULETAKKIA MÄ METSÄSTÄN

Find here: Grey / Dark Brown / Black / White / Camel

Napillinen neuletakki on klassinen vaatekappale, joka on juuri heräämässä talviuniltaan. Neuletakkeja ei ole nähty vuosiin muodin trendipiikkinä vaan ne ovat pikemminkin kuuluneet klassisen vaatekaapin kulmakiviin jo vuosikymmenten ajat. Nyt kuitenkin neuletakit tekevät isoa tuloaan (tai näin ainakin ennustan ja toivon), joten nyt on oiva aika hankkia omaan vaatekaappiini tämä klassinen yksilö. Haaveilen jo korkeavyötäröisten farkkujen ja tyköistuvan neuletakin (neuletakki farkkujen sisään) ihanasta yhdistelmästä. Näkisin päälläni myös tyköistuvan kynähameen ja kauniin neuletakin naisellisen yhdistelmän. Olisi ihanteellista löytää itselleni yksi cashmere neuletakki ja toinen esimerkiksi puuvillasekoitetta oleva yksilö. Saa nähdä milloin ja mistä nuo täydelliset neuletakit itselleni metsästän, mutta etsintä on nyt virallisesti alkanut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Mia 08.01.2019

  Oih, juuri lähti uutukainen neuletakki tilaukseen. Kiitos vinkistä, ihania mallistoja nyt saatavilla! 🙂

  Vastaa
 2. Helen 14.01.2019

  Neuletakki on ihan must.
  Se on niin hyvä esim. pikkumekon päälle.
  Nimim. Vilukissa 🙂

  Vastaa