MITÄ PODCASTISSAMME ON PUHUTTU VIIME AIKOINA?

Vuoden 2019 ensimmäisen kuukauden viimeinen päivä. Täytyy sanoa, että tämä vuosi on alkanut poikkeuksellisen vauhdikkaissa merkeissä ja sen vuoksi varmaan onkin sellainen ”tammikuu vain hujahti ohi” -fiilis. Toisaalta kun kevättä kohti ollaan menossa ei haittaakaan, että aika tuntuu kiitävän ohi – kevät tulee nopeammin (tavallaan :D)!

Ensimmäinen kuukausi on myös takana podcastimme kanssa. Ihan uskomatonta, että keväällä meille tulee jo vuosi täyteen podcastin kanssa! Tuntuu, että vastahan me aloitimme?! Podcast oli meille molemmille suhteellisen tuntematon kanava, mutta pikkuhiljaa olemme yrittäneet opetella ja sisäistää podcastin tuotannon mahdollisimman hyvin. Rehellisesti voin sanoa, että vielä on paljon kehitettävää, sekä sisällöllisesti että ihan omissa  puhetyyleissä/maneereissa, mutta uskon ja tiedän, että koko ajan tässä kehitytään. Haluan kuitenkin jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia teitä, jotka kuuntelette ja kommentoitte jaksojamme viikosta <3

Ajattelin nostaa tähän postaukseen muutamia aiheita, joista olemme viime aikoina podcastissamme ottaneet esille. Kaiken kaikkiaan meiltä on tullut ulos jo 44 jaksoa (selaa kaikki julkaistut jaksot tästä), mutta tämän vuoden puolella podcastin aiheena on ollut seuraavat neljä:

Kuuntele jakso 41. Uusi vuosi, uudet kujeet – tästä!

Kuuntele jakso 42. Seksi ja ruuhkavuodet – tästä!

Kuuntele jakso 43. Työhistoriaa – tästä!

Kuuntele jakso 44. Q&A – tästä! 

Meille saa todella mielellään laittaa toiveita aiheiden suhteen sekä muutenkin kommenttia/kehitysideoita! Me teemme tätä podcastiä nimenomaan teille, joten luonnollisesti haluamme julkaista sellaista sisältöä, joka teitä kiinnostaa. Jokainen kommentti/toive/idea ovat siis kullanarvoisia! <3

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. M 01.02.2019

  Olisi kiva kuulla minkälaisia ajatuksia ilmastonmuutos teissä herättää ja mitä tekoja teette sen estämiseksi. Mietittekö esimerkiksi millaisen maapallon haluatte lapsillenne jättää? Toivoisin todella paljon että teidän kaltaiset vaikuttajat puhuisivat näistä asioista enemmän ja olisivat esimerkkinä muille.

  Vastaa
 2. Johanna 04.02.2019

  Mua kiinnostaisi myös kuulla ajatuksianne ilmastonmuutoksesta ja ekologisuudesta. Muistaakseni et ole käsitellyt aihetta blogissa?

  Vastaa
 3. Ella 05.02.2019

  Moi! Olisi kiva kuulla jos tekisitte jakson miehienne ja/tai äitienne kanssa voisi olla yhteisjakso tai eri.?

  Vastaa