VALKOISET NILKKURIT TALVIASUN RAIKASTAJANA

1. Neuos / 2. Rag & Bone / 3. Zara / 4. Zara / 5. H&M

Aika tarkalleen vuosi sitten löysin itselleni ne täydelliset ja trendikkäät valkoiset bootsit. Etsin pitkään, sillä minulla oli tarkasti mielessä mitä halusin (ylläri). Nämä Kurt Geigerin valkoiset nilkkurit ovat näkyneet monissa asuissani siitä lähtien ja tasaisin väliajoin saan kyselyjä osaisinko vinkata mistä löytyisi parhaimmat valkoiset nilkkurit. Silloin kun itse etsin valkoisia nilkkureita tuntui, ettei oikein mistään löytynyt juuri oikeanlaisia, mutta nyt tilanne on toinen. Tähän kollaasiin kokosin muutamia omia suosikkejani. Tykkään itse piikkikorosta sekä -kärjestä. Tosin nyt näiden omieni rinnalle voisin miettiä toista paria, jossa olisi hieman paksumpi koko tai korkeudessaan maltillisempi, eli kaikin puolin arkikäyttöön sopivampi. Valkoiset nilkkurit (samalla tavalla kuin valkoiset tennarit kesällä) tuovat asukokonaisuuksiin ihanaa raikkautta. Ennen valkoiset korkokengät ja nilkkurit olivat minusta suoraan sanottuna mauttomat, mutta nyt katselen niitä sydämienmuotoisten lasien läpi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *