VAALEA ASU, HARMAA PÄIVÄ

Sand Coat

Soft Goat Sweater

Gina Tricot Jeans

Mango Bag

Kurt Geiger Shoes

Huh miten harmaa päivä! Vettä sataa, on sumuista ja kylmä. Tulin hyisevän kylmissäni juuri takaisin keskustasta kotiin ja onneksi täällä sisällä palaa niin kynttilöissä kuin takassakin tuli. Niin ihanan tunnelmallista! Yritän uhmata tätä tämän hetkistä harmautta pukeutumalla mahdollisimman usein vaaleisiin asukokonaisuuksiin. Jotenkin musta väri ja todella tummat asukokonaisuudet eivät vaan sytytä ollenkaan ja mieluummin pukeudun vaaleisiin asukokonaisuuksiin, kuten beigeen, ruskeaan tai ihan klassisen kauniiseen ja raikkaaseen valkoiseen.

Nyt vielä hetki töitä koneella ennen kuin käyn hakemassa lapset dagiksesta. Tänään olisi tarkoitus koko perheen voimin käydä vierailemassa Helsingin kansainvälisillä joulumarkkinoilla. Oletteko jo käyneet? Saksassa asuessamme joulumarkkinoilla tuli käytyä tähän aikaan vuodesta useita kertoja viikossa aistimassa tuota ihmeellisen ihanaa joulutunnelmaa sekä herkuttelemaan joulumarkkinoiden tarjottavia. Miten kiva, että Suomessakin tämä joulumarkkinakulttuuri yleistyy!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *