SUNNUNTAIKUULUMISIA JA SUOSIKKITAKKEJA

Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa viime päivinä, sillä en ole rikkoutuneiden kovalevyjen ja vatsatautien keskellä päässyt työstämään uutta materiaalia blogiini. Kädet ovat aika sidotut kun ei pysty päivittämään uutta materiaalia (koska on kipeänä eikä pääse kuvaamaan), enkä tällä kertaa ole pystynyt turvautumaan kovalevylläni ”säästössä” olleisiin kuviin, sillä tosiaan kovalevyni hajosi viikko sitten. Siinä siis yksinkertainen syy blogihiljaisuuteeni. Mutta toivottavasti nyt pian pääsen keräämään taas uutta materiaalia ja julkaisemaan postauksia aktiivisemmin.

H&M Coat

Massimo Dutti Sweater

Gina Tricot Jeans

Mango Necklaces

Kurt Geiger Boots

Viikoista toiseen olen kietonut itseni tähän ihanaan H&M.n teddytakkiin. Monet varmasti tietävät, että rakastan teddytakkeja eikä tämä yksilö ole poikkeus. Hankin takin itse asiassa jo parisen kuukautta sitten, mutta käyttöön se on päässyt vasta nyt ilmojen todella viiletessä. Takki on superpehmoinen ja lämmittää ihanasti. Tällä kertaa yhdistin muhkean tumman takin vaaleiden farkkujen ja kenkien pariksi. Mielestäni ne tuovat kivasti raikkautta kokonaislookiin vaikka hyvin tämä tummanruskea takki sopii myös muuten kokomustan asun kanssa.

Nyt toivottelen kaikille rauhallista ja rentouttavaa sunnuntaita. Olin eilen muutaman ystäväni kanssa ulkona, joten tämän päiväinen ”ei mitään suunnitelmia” -sunnuntai sopii minulle enemmän kuin hyvin. Elikkäs nyt teekupponen käteen ja takaisin sohvalle katsomaan Netflixiä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anna 02.12.2018

  Mitkä ovat Helsingissä suosikkipaikkojasi ulkona käymiseen? Rentouttavaa sunnuntaita ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2018

   Tähän en oikein osaa sanoa mitään… Mielestäni Helsinki ei tarjoa ulkona käymisen/yöelämän osalta mitään kovin erikoista.

   Vastaa
 2. Sara 02.12.2018

  Kivoja kuvia. Joko olet katsonut flixiltä joululeffan The Christmas Chronicles!! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2018

   En ole! Oliko hyvä? 🙂 Täytyypä katsoa, sillä rakastan joululeffoja!

   Vastaa
 3. Salla 04.12.2018

  Oi, onkohan näitä ihania takkeja vielä kaupoissa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2018

   Tätä postausta tehdessäni yritin etsiä suoraa linkkiä takkiin, mutta ainakin nettikaupasta oli näyttänyt loppuvan. Ehkä jossain liikkeissä voisi vielä olla? 🙂

   Vastaa