MITEN ASUSTAA VANHA PIKKUMUSTA TRENDIKKÄÄKSI?

Loppuvuosi on varsinaista juhlinnan aikaa! Oletteko jo juhlineet monet pikkujoulut tänä vuonna? Itselläni on vasta tänään vuorossa vuoden ensimmäiset pikkujoulut, kun järjestämme pikkujoulu ystävillemme. Halusin kuitenkin sitä ennen tulla vinkkaamaan teille muutamista hetken kuumista asusteita, joilla saa päivitettyä esimerkiksi pikkumustan taas astetta trendikkäämmäksi. Pikkumustahan on täydellisen tyylikäs luottovaate, joka taipuu lähes jokaiseen tilanteeseen – luonnollisesti myös pikkujouluihin. Jos haluat kuitenkin ”tuunata” pikkumustaasi ja päivittää asukokonaisuudestasi supertrendikkään, yhdistä siihen jokin hetken trendiasusteista. Nuorenna ilmettä lisäämällä hiuksiisi trendikkäitä pinnejä (mitä enemmän sen parempi!), korviisi pitkät strassikorvakorut tai anna kädessäsi heilua suloinen helmilaukku. Itse en tunnetusti ole kovin hyvä laittamaan hiuksia, joten suloiset pinnit hiuksissa ovat pelastaneet minut monet kerrat. Olen myös useasti iltamenoihin laittanut hiukseni korkealle ponnarille ja korviin näyttävät strassikorvakorut – yhdistelmä on samalla tyylikäs ja seksikäs.

Mikä näistä kolmesta asustetrendistä on sinun suosikki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.