MISSÄ SHOPPAILLA MARBELLASSA?

Minulta toivottiin postausta, jossa jakaisin Marbellan shoppailuvinkkejä. Missä liikkeissä haluan ehdottomasti käydä aina silloin kun olemme täällä? Marbellassa on lähtökohtaisesti todella hyvät shoppailumahdollisuudet. Täällä on paljon aivan ihania kivijalkaliikkeitä sekä myöskin hyviä kauppakeskuksia, joissa on kiva kierrellä esimerkiksi sadepäivän yllättäessä.

Puerto Banus & Puerto Banuksen satama

Jos Marbellassa päin liikkuu, kannattaa ehdottomasti suunnata Puerto Banukseen shoppailemaan. Puerto Banuksesta löytyy laaja valikoima kaikenlaisia liikkeitä, jokaiselle jotakin ehdottomasti. Keskustassa on kasoittain kivoja espanjalaisia ketjuliikkeitä, kuten esimerkiksi Bershka, Stradivarius ja Pull & Bear. Näistä liikkeistä löytyy paljon hetken trendituotteita sekä muodikkaita asusteita edulliseen hintaan. Vaikka haluankin aina kiertää kyseiset ketjuliikkeet läpi, harvakseltaan niistä kuitenkaan mitään ostan. Laatu on aika kehnoa ja monesti tällaiset ostokset osottautuvat hutiostoksiksi. Mielummin panostan hieman kalliimpaan ja laadukkaaseen tuotteeseen, josta on iloa pidemmäksi aikaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö joskus sortuisi ostamaan ketjuliikkeistä hetken trendijuttuja.  Edellä mainituista liikkeistä Stradivarius on suosikkini. Heillä on kivojen vaatteiden lisäksi aivan ihania koruja, kenkiä sekä asusteita valikoimassaan.

Puerto Banuksen keskustassa on Marina Banus -niminen kauppakeskus, josta löytyy edellämainittujen ketjuliikkeiden lisäksi muita samantyylisiä liikkeitä, kuten Zara, Mango sekä Oysho. Oysho on aivan ihana liike, josta löydät mm. maailman pehmoisimmat oloasut, yöpaidat, tohvelit sekä alusvaatteet. Olen maailman mukavuudenhaluisin ihminen (mitä tulee kotivaatteisiin), joten Oyshosta tulee lähes aina ostettua uusia ihania yöpaitoja ja pehmoisia oloasuja. Oysho on niin ikään ketjuliike ja heidän liikkeitä löytyy ympäri Espanjaa.

Puerto Banuksen satama upeine jahteineen on jo nähtävyys itsessään. Vaikka shoppailu ja vaateliikkeet eivät niin kiinnostaisi, kannattaa silti satamassa käydä vaikka vaan kahvilla istuskelemassa ja ihailemassa upeita maisemia. Satama-aluetta reunustaa kävelykatu, jonka varrelta löytyy paljon luksusmerkkiliikkeitä, kuten Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Valentino, Dior, Hermes, Gucci ja Jimmy Choo muutaman mainitakseni. Juuri pari päivää sitten katua kävellessäni huomasin, että Saint Laurent oli myöskin avannut oman liikkeensä tänne. Ainoa merkki, joka täältä vielä toistaiseksi (ja valitettavasti) puuttuu, on Chanel.

Rannasta löytyy myös muutamia muita suosikkiliikkeitäni kuten Sandro, Maje sekä Intropia. Niissä on aina pakko käydä silloin kun olemme täällä. Sandro ja Maje on varmasti monille tuttuja ranskalaisia merkkejä. Molempien valikoimasta löytyy laadukkaita ja klassisia tuotteita, joita on maustettu hetken trendeillä. Intropia on puolestaan espanjalainen merkki, jonka malliston vaatteet ovat espanjalaiseen tyyliin todella naisellisia, värikkäitä ja kauniita. Sain paljon kyselyitä viime kesänä hääpäivänämme näkyneestä kirkkaanpunaisesta leveälahkeisesta haalaristani ja se mm. on Intropia- merkin.

La Cañada

Sadepäivän yllättäessä saatamme suunnata La Cañada  -kauppakeskukseen. Iso kauppakeskus on täynnä liikkeitä ja siellä saa helpostikin vierähtämään vaikka koko päivän.  La Cañadasta löytyy paljon erilaisia ketjuliikkeitä (monia mitä jo mainittu aikaisemmin postauksessa), kasa hyviä urheiluliikkeitä sekä paljon kivoja lastenvaateliikkeitä. La Cañadaan suuntaamme aina mm. ostamaan uusia lenkkareita koko perheelle, sillä siellä on todella laaja valikoima esimerkiksi Adidaksen ja Niken tuotteita.

Kauppakeskuksesta löytyy myös Üterque -niminen (niin ikään espanjalainen) liike, joka on yksi suosikkivaateliikkeeni. Sieltä löytyy kauniita vaatteita klassisesta tyylistä pitäville naisille. Olen ostanut sieltä mm. miljoonissa postauksissani näkyneet kapeat nahkahousuni. Üterquesta löytyy myös paljon erityisen ihania (ja trendikkäitä!) kenkiä ja muita asusteita!

El Corte Ingles

Puerto Banuksen keskustassa on ”Espanjan Stockmann” eli El Corte Ingles. Jos haluaa löytää helposti kaiken saman katon alta, suosittelen suuntaamaan El Corte Inglesiin. Naisten-, miesten- ja lastenvaatesosatot ovat todella kattavat. Myöskin kosmetiikkaosasto on mieletön ja sieltä löytyy kaikki osastot aina Sephorasta luksuskosmetiikkamerkkien osastoihin. El Corte Inglesin sisustusosasto kannattaa myös käydä kurkkaamassa läpi. Varsinkin näin joulun alla osastolta löytyy toinen toistaan upeampia valoja, kuusia, kynttilöitä ja muista joulukoristeita.

Kuulisin mielellään myös teidän suosikkejanne sekä suosituksianne shoppailun suhteen aurinkorannikolla? Minne te suuntaatte shoppailemaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Heidi 12.11.2018

  Mä kävin tossa oyshossa ekaa kertaa kreikassa pari kuukautta sitten ja vitsi se oli ihana. Jouduin aika kiireessä shoppailemaan ja ostin urheilulaukun ja lenkkarit sekä maailman ihanimmat pupu tossut. Liikkeessä näytti olevan ihania oloasuja, urheiluvaatteita ja alusvaatteita. Tulisipa liike myös Suomeen

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.11.2018

   No eikö olenkin! <3 Sieltä lähtee aina jotain ihanaa mukaan…

   Vastaa
 2. Petra 13.11.2018

  Marbellassa on myös suomalaisen naisen ihan super upea liike vaatteita ja lifestylea. M. Gummerus, sama liike löytyy Suomesta KämpGalleriasta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.11.2018

   Hei kiitos paljon vinkistä! Täytyypä käydä tsekkaamassa tämä 🙂

   Vastaa
 3. Iina 13.11.2018

  Hyviä vinkkejä! Minäkin tykkään Stradivariuksesta ja ostinkin viime Espanjan reissulla ihanan farkkutakin sieltä. Oletko muuten asioinut Intimissimin liikkeessä?! Mä tutustuin kyseiseen alusvaateliikkeeseen sattumalta reilu vuosi sitten Barcelonassa ja ihastuin. Hyvä hinta-laatu suhde. Kesällä kun lomailtiin Benalmadenassa, niin ajeltiin Fuengirolan keskustan lähellä olevaan ostoskeskukseen juurikin tämän kyseisen liikkeen takia? Ai niin ja Dunnes store-sieltä lapset teki hyviä löytöjä ja itsekin löysin ihanan jakun, jota monet ovat ihastelleet ja kyselleet mistä se on. Ihanaa lomaa teille!

  Vastaa
 4. Helen 13.11.2018

  El Corte Ingles on kyllä kiva ja monipuolinen! Puerto Banuksen luksusputiikeissa voi ainakin tehdä ikkunaostoksia, jos ei muuta, se on kivaa viihdettä 🙂

  Vastaa
 5. Marika 18.11.2018

  Ostan itselleni kuin myös miehelleni Massimo Duttista vaatteita, takeista kesämekkoihin, myös joitakin kenkiä olemme ostaneet. Heillä on myös pieni lasten osasto. Löytyy La Cañadassa kuin myös Puerto Banuksen ostoskeskuksessa.
  Suosittelen espanjalaisen Pabloskyn kenkiä lapsille, niitä on saatavana myös El Corte Inglesistä kuin La Cañadan Fantasyssa sekä vanhan kaupungin joissakin liikkeissä.
  Marbellan keskustan ja Puerto Banusin väliin jää Oasis liikekeskus, jossa Casa -niminen edukas sisustus- ja kodintarvikeliike.
  Muutamia ehdotuksia listanjatkoksi!
  Onnistuneita shoppailuhetkiä?

  Vastaa