MIKSI SILMÄNYMPÄTYSVOIDE + 3 SUOSIKKIA

On paljon puhetta siitä, miten löytää omien kasvojen iholle se täydellisesti sopiva ja maximaalisen hyödyn antava kasvovoide. Mutta harvemmin puhutaan silmänympärysvoiteista. Ovatko ne siis ihan turhia?

Yleinen harhaluulo on se, että silmänympärysvoidetta pitäisi käyttää iholla, jossa jo näkyy selviä ikääntymisen merkkejä. Oikeasti silmänympärysvoiteen käyttö, kuten muidenkin ”huolellisempien” ihonhoitotuotteiden käyttö, tulisi aloittaa noin 25-vuotiaana. Silmänympärysiho on paljon muuta ihoa ohuempi ja herkempi, jonka vuoksi se tarvitsee juuri sellaiselle iholle soveltuvia voiteita. Silmänympärysiho on myös muuta ihoa herkempi kuivumaan, joten jos esimerkiksi käytössäsi olisi rasvaiselle iholle tarkoitettu kasvovoide, imisi se myöskin silmänympärysiholta turhaan jo valmiiksi vähissä olevaa kosteutta. Yleensä ensimmäiset silmänympärysjuonteet johtuvat juuri ihon kuivumisesta, joten luonnollisesti paras keino ehkäistä tämä on huolellinen ja säännöllinen kosteutus.

Listasin alle kolme käytössäni olevaa silmänympärysvoidetta. Kaikki tuotteet ovat hieman erilaisia ja sopivat täydellisesti eri tilanteisiin käytettäväksi.

Alkuun haluan sanoa, että rakastan Estée Lauderin ihonhoitotuotteita. Minulla on ollut jo vuosia käytössä kerrassaan mahtava Estée Lauderin Advanced Night Repair – Synchronized Recovery Complex II, joka tehostaa ihon luonnollista yöaikaan tapahtuvaa uusiutumisprosessia kokonaisvaltaisesti ja korjaavan teknologian avulla. Minulla on ollut käytössä jo pitkään merkin toinen silmänympärusvoide (Advanced Night Repair Eye Concentate Matrix), mutta tällä kertaa halusin nostaa esille merkin hurmaavan uutuustuotteen Supercharged Complexin. Tämä silmänympärysvoide on mainitsemaani Concentate Matrix voidetta vieläkin tuhdimpi ja kosteuttaa tehokkaammin. Tuote lupaa kosteuttaa 24 tuntia ja tämä lupaus lunastetaan. Kun illalla levitän tuotetta simänympärysiholleni, voin tuntea ihoni pehmeyden ja hyvinkosteutetun tunteen vielä aamullakin. Tuote sopii siis erinomaisesti juuri tähän tulevaan kylmään ja kuivaan talvikauteen.

(Hinta n. 65€, 15ml)

Lumene kosteuttava silmänympärysvoide on perushyvä silmänympärysvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta voi huoletta käyttää aamuin illoin, sillä se imeytyy iholle tehokkaasti. Tuote auttaa häivyttämään turvotusta ja tummia silmänaluksia.

(Hinta n. 7,50€, 15 ml)

Lancomen Energie De Vie sarjaan kuuluva silmänympärysgeeli on kerrassaan mahtava! Käytän tuotetta pääsääntöisesti aamuisin, kun haluan viilentävän ja kirkastavan vaikutuksen silmänympärysihooni. Tuotteen päässä on innovatiiviset kuulat, joiden hierova vaikutus tehostaa tuotteen imeytymistä sekä vähentää turvotusta. Ihana tuote (kuten koko muukin Energie De Vie tuoteperhe) ympäri vuoden käytettäväksi!

(Hinta n. 45€, 15ml)

Mikä silmänympärysvoide sinulla on käytössäsi? Mihin tuotteeseen kannattaa ihan ehdottomasti tutustua?

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Elli 27.11.2018

  Hei! Sinulla on monessa asukuvassa näkynyt nuo ihanat valkoiset zaran saappaat ja olen suunnitellut tilaavani ne zaran sivuilta. Osaatko sanoa pitävätkö koot kutakuinkin paikkansa ja onko kengät hyvät kävellä? 🙂 kiitos paljon jos ehdit vastata ja kiitos ihanasta blogista ja inspiraatiosta <3

  Vastaa
 2. Sara 28.11.2018

  Hei Metti! Oon aiemminkin kommentoinut sun blogiin, ja seurannut sitä tosi pitkään. nyt vasta löysin sun ihanat youtube videot! Kuvaatko youtube videot millä kameralla? Ne on musta ihanan selkeitä ja hauskoja katsoa! Niitä lisää ?

  Vastaa
 3. Johanna 28.11.2018

  Mulla on tällä hetkellä myös käytössä tuo Lumenen silmänympärysvoide. Se on just sellanen hyvä perustuote, joita Lumenella on muutenkin paljon. Mulla ei kuitenkaan ole mitään vakkarituotetta silmänympäryksiin, vaan ostan aina milloin mitäkin.
  Mä olen muistaakseni joskus lukenut jostain, että silmänympärysvoidetta olisi hyvää alkaa käyttää samaan aikaan, kun alkaa meikkaamaan silmiä säännöllisesti. Eli aika monella varmaan aika paljon aikaisemmin kuin 25-vuotiaana 🙂 Oon itse nyt 28-vuotias ja oon käyttänyt silmänympärysvoidetta varmaankin noin 20-vuotiaasta lähtien. Voi olla, että jo aikaisemminkin. Ei ole niin tarkkaa muistikuvaa asiasta 🙂

  Vastaa
 4. Aurora 28.11.2018

  Minun luottotuotteeni silmänympärysvoiteet hoitoon on The Ordinaryn Caffeine Solution. Näkyviä tuloksia havaitsin jo heti ensimmäisen käytön jälkeen eikä hintakaan päätä huimaa ??

  Vastaa
 5. Emilia 29.11.2018

  Moi! Vaikka olen vasta 27-vuotta niin olen huomannut, että nyt kun ilmat ovat kylmenneet, silmänympärykset selvästi kaipaavat aiempaa ja aikaisempia vuosia enemmän kosteutusta. Niinpä olenkin ajatellut kokeilla Cliniquen All about eyes -voidetta, josta olen kuullut paljon hyvää! Toisaalta täytyy pitää tuo Estee Lauder nyt mielessä, joten kiitos vinkistä 🙂

  Vastaa
 6. Helena 30.11.2018

  Silmänympärysvoide on mielestäni kaikkein haastavin tuote.
  Aika monta olen ehtinyt kokeilla ja vain muutaman hyvän löytänyt. Tuo postauksesi Estee Lauder on tän hetkinen lemppari. Ikisuosikki on Lancomen Renergie Yeux. Tuo postauksesi Energie de Via on virkistävä mutta jättää ikävän kalvon, joka rullaantuu/rapisee päivän mittaan.
  Kaapissa on nyt lähes käyttämättöminä Lancomen Visionnaire (ei kosteuta yhtään mutta on kivan helmiäinen, peittää tummuutta, sopii kosteuttavan lisäksi) Lancomen Hydra Zen Neurocalm (ei mikään ihmeellinen) ja Biotherm Blue Therapy (todella rasvainen).
  Yksi ikisuosikki on apteekin Louis Widmerin Eye Contour gel, joka kosteuttaa, virkistää ja vähentää turvotusta.
  Kiitos mukavasta postauksesta ja kivaa joulun odotusta!

  Vastaa