KÄMP GALLERIA JA SEN UPEA GARDEN

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kämp Gallerian kanssa

Oletteko jo vierailleet uudistetussa Kämp Galleriassa? Se on kerrassaan upea! Kämp Galleria on kokenut isoja muutoksia aina nimenvaihdoksesta uusien liikkeiden avaamiseen. Kämp Gallerian toiseen kerrokseen on nimittäin avautunut aivan uusi suomalaisen muodin keskittymä, Garden. Pääsinkin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Gardeniin ja sen upeaan valikoimaan hieman tarkemmin.

Hálo

Olen aina tykännyt kauppakeskuksista. Minusta kauppakeskuksissa on helppoa ja mukavaa tehdä ostoksia, sillä liikkeet ovat vieri vieressä. Kämp Galleria -kauppakeskus on yksi omista suosikeistani Helsingissä, sillä loistavan sijainnin lisäksi sieltä löytyy laajasti kiinnostavia brändejä sekä laadukkaita tuotteita. Kämp Galleriasta löytyy laaja kattaus ihania kansainvälisiä merkkejä sekä nyt upeana uutuutena myös paljon suomalaisia merkkejä. Kauppakeskuksen toiseen kerrokseen on avattu upouusi Garden, josta löytyy toinen toistaan ihanampia suomalaisia merkkejä.

Terhi Pölkki

Én Hats

Arela

Nomen Nescio

Samuji

Garden ihastuttaa tyylillään. Gardenin suomalaisen muodin kattaus on huikea, ja joukosta löytyy niin suomalaisen muodin klassikoita kuin myös uusia nousevia tähtiä. Liikkeiden joukosta löytyy muun muassa Hálo, joka on viime vuonna perustettu upea naistenvaatemerkki, joka saa inspiraationsa Lapin vuodenajoista sekä arktisesta luonosta. Hálo on nuoresta iästään huolimatta varmasti jo monelle tuttu, sillä merkin vaatteita on näkynyt jo ihanan paljon eri medioissa. Minun suosikkejani Hálon valikoimasta ovat heidän kauniit ja persoonalliset printit sekä ajattoman klassiset silkkituotteet.

Gardenista löydät myös Terhi Pölkin kenkäliikkeen sekä villa- ja cashmeretuotteita valmistavan Arelan. Kävin hypistelmässä Terhi Pölkin kauniita kenkiä, joista suosikikseni valikoitui kuvissa näkyvät tyylikkkäät nilkkurit. Arelan liikkeessä puolestaan ihastelin merkin uskomattoman ihania cashmeretuotteita. Varsinkin tähän vuoden vuodesta cashmeren pehmoisuus ja lämpö houkuttelee. Arelan tuotteet ovat laadukkaita, värit harmonisia ja mallit klassisia. Liikkeestä löytyy jokaiselle jotain! Mainitsemisen arvoinen asia on myös ehdottomasti Arelan tarjoama loistava huoltopalvelu, jossa he huoltavat vanhan Arelan cashmerevaatteesi uuteen uskoon.

Pääsin Garden kierroksellani tutustumaan myös itselleni aikaisemmin vieraisiin suomalaisiin merkkeihin, kuten Én Hats ja Nomen Nescio. Näistä ensimmäinen on suomalainen lierihattuja valmistava yritys, jonka mallistosta löytyy laaja valikoima upeita värikkäitä hattuja. Nomen Nescio puolestaan suunnittelee sukupuolineutraaleja vaatteita sekä miehille että naisille. Merkin estetiikka on hyvin minimalistinen ja kuten kuvistakin näkyy, koko Nomen Nescio mallisto on väriltään musta.

Gardenista löytyy myös upea kaksikerroksinen Samuijin liike. Jokainen Gardenin liike on kuin taideteos jo itsessään eikä Samujin liike ole poikkeus. Tämä kerrassaan upeasti rakennettu liike on jo näkemisen arvoinen ihan itsessään, mutta löytyypä sen sisältä vielä ihanat Samujiin tuotteet. Samujii on kansainvälisestikin menestynyt naistenvaatemerkki, jonka arvoja ovat mm. kestävyys ja vastuullisuus. Samujiin tuotteet ovat klassisia, mutta samalla jokaisessa vaatteessa on uniikki design. Vaatteiden lisäksi Samujiiltä löytyy myös kodin sisustusmallisto.

Näiden upeiden liikkeiden lisäksi Gardenistä löytyy vielä R-Collection, Jolie Beauty Shop, Tre <3 Nide sekä ravintolat Haiku, Kuuma sekä Sprout Deli.

Nyt saankin ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle 100€ lahjakortin Kämp Galleriaan. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä liike uudesta Kämp Gardenista on sinun suosikkisi tai mihin liikkeeseen haluaisit mieluiten tutustua tarkemmin? Arvonta päättyy keskiviikkona 28.11.18 klo 18 ja kaikki sitä ennen tulleet kommentit ovat mukana lahjakortin arvonnassa!

Psst! Arvon vielä toisen lahjakortin Instagramin puolella @mettiforssell, joten jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittoon, suosittelen osallistumaan arvontaan vielä instankin puolella!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

209 kommenttia

 1. SAMP 28.11.2018

  Brekkarille Kuumaan ja siitä shoppailemaan Samujille ?

  Vastaa
 2. Henna 28.11.2018

  Samuji on kyllä ihana.

  Vastaa
 3. Päivi 28.11.2018

  Ihana aamiainen Kuumassa maistuisi shoppailun lomassa.

  Vastaa
 4. Ilpo 28.11.2018

  Mukana! ?

  Vastaa
 5. Lilli 29.11.2018

  Halo ja &OtherStories <3

  Vastaa
 6. Rea 30.11.2018

  Jyväskylästä shoppailemaan tulossa piakkoin. Kelpaisi lahjakortti. Arelassa haluaisin käydä.

  Vastaa
 7. Riikka 01.12.2018

  Samsøe & Samsøe

  Vastaa
 8. Johanna 16.09.2020

  Haluaisin tutustua Arelaan!

  Vastaa