KÄÄRMEKUOSIN LUMOISSA

Olen koko pitkän syksyn etsiskellyt itselleni kauniita käärmekuosisia vaatteita, mutta oikeanlaisia ei ole tullut vastaan. Olen nimittäin hyvin tarkka käärmekuosin kanssa ja millainen sen ”kuuluu olla”. Sama tosin pätee myös muihin eläinkuoseihin. En tykkää värikkäistä eläinprinteistä vaan enemmänkin neutraalinsävyt ovat mieleeni. Kirjoitin viime viikolla ”Missä shoppailla Marbellassa” -postauksen, jossa nostin esille muutamia espanjalaisia ketjuliikkeitä, joissa tykkään käydä aina Espanjassa ollessamme. Yksi suosikkini on Stradivarius, jonka valikoimasta voi aina bongailla paljon hetken trendituotteita. Tällä kertaa heidän valikoimastaan löytyi myös paljon erilaista käärmekuosia, joka näytti omaan silmään kivalta. Niimpä mukaani lähtikin tämä minihame, nämä farkut sekä tämän postauksen kuvissa näkyvä napillinen maximekko. Hups, ehkä hurhahdin vähän liikaa. Eläinkuosit toisaalta ovat tavallaan aina muodissa, joten uskon, että vaatteille on käyttöä pidemmäksikin aikaa.

Stradivarius Dress

Soft Goat Sweater

Chanel Bag

Zara Boots

Maximekko oli täydellinen valinta saappaiden kanssa marraskuiseen Espanjaan. Illan viiletessä heitin mekon päälle vielä pehmoisen cashmereneuleen lämmittämään. Tykkään hurjasti asukokonaisuuden pehmeästä värimaailmasta, jota mielenkiintoinen käärmekuosi elävöittää. Mitä mieltä te olette lookista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Marina 21.11.2018

  Ihana toi mekko. Joskus tein lapselle käärmekuvioinen karvainen ja pehmoinen talvihaalari!! Se oli niin ihana kangas!!

  Vastaa
 2. Jade 22.11.2018

  UPEA! Ja juuri ”oikeanlainen ” käärmekuosi minunkin mielestäni ?

  Vastaa
 3. Johanna 22.11.2018

  En syty käärmekuviolle kokomekossa ollenkaan, mutta neuleen kanssa asu on täys 10, ihanat pehmeät sävyt kuten kirjoitit ? Jännä miten yksi vaatekappale vaikuttaa niin paljon. Pakko vielä erikseen kehua takaapäin otettua neulekuvaa, aah siinä on mun mielestä jotenkin tosi ihana fiilis ?

  Vastaa
 4. sarita 22.11.2018

  Upeita kuvia ja upea malli-sinä 🙂
  Hei! teeppä video vlogi tuosta stockkan satujouluikkunasta! Niin koko Suomi näkee miten upee ikkuna siellä on!
  Joulunaika merkitsee jokaiselle jotain erityistä ✨ Minulle se merkitsee kiireetöntä, nautinnollista ja rauhallista aikaa yhdessä perheen kanssa. ❤️ Kävimme muutama päivä sitten yhdessä lasten kanssa aistimassa joulutunnelmaa keskustan Stockmannilla sekä ihastelmassa sen uskomattoman upeaa satuikkunaa, joka on nähtävissä aina loppiaiseen asti ???✨ Kaupallinen yhteistyö: @stockmanncom #annajoululleaikaa #stockmannstyle

  Vastaa
  • Mirja 24.11.2018

   Hienoa Sarita, että toivoit jotain muita ilahduttavaa. Stockan tämänvuotinen ikkuna on todella hieno. Hyvää joulua Sinulle ja perheellesi!

   Vastaa
 5. Lukija 23.11.2018

  Aivan ihana yhdistelmä, pelkkä mekko näyttää päälläsi upealta myös. Omaan vartalotyyppiin ei istu se että käyttäisin käärmemekkoa mutta nyt oivalsin juuri oikean tavan pukea eläinkuoseja.

  Kiitos Metti inspiraatiosta!

  Vastaa
 6. Anne-Maj 25.11.2018

  Arela kiinnostaa

  Vastaa
 7. Jennimbus 26.11.2018

  Aivan täydellisen ihana asu tuon pehmoisen neuleen kanssa! Täytyisi itsekin jatkaa mekkojen pitämistä pidempään juurikin neuleiden kanssa 🙂

  Vastaa
 8. Mari Hoffrén 26.11.2018

  Arelaan haluaisin tutustua.

  Vastaa