ARKIASU MARRASKUISESSA ESPANJASSA

Eilisessä postauksessa kerroin teille kasvaneesta ihastuksestani käärmekuosia kohtaan. Kävimme pyörimässä kaupungilla muutama päivä sitten ja poikkeuksetta jokaisessa kaupassa oli paljon esillä erilaisia käärmekuosisia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Ei ainakaan jäänyt epäselväksi mikä on trendikästä juuri nyt. Itse poikkesin nopeasti espanjalaisessa Stradivarius-liikkeessä, josta lähti mukaan tämä tumma tekonahkahame. Ihastuin sen a-linjaiseen lyhyeen malliin sekä syväntummanruskeaan sävyyn. Mielestäni nahkahameen parisi sopii täydellisesti oversized-neule sekä uudet löysät mokkasaappaani, jotka löysin noin kuukausi sitten &Other Storiesta.

Marraskuussa Espanjan sää on mukavan lämmin. Aamut ja illat ovat tosin melko viileitä, kun taas päivisin (ja varsinkin auringossa) saattaa olla todella kuuma. Onkin aina vähän haasteellista pakata tavaroita tänne, sillä pitää ottaa mukaan kaikkia vaatteita aina villaneuleista uimapukuihin. Itse yleensä tykkään pukea täällä arkiasuna esimerkiksi erilaisia mekkoja ja hameita, joihin yhdistän neuleen/takin tarvittaessa. Lapsille housut/hame ja t-paita ja päälle neuletta, takkia ja jopa pipoa tarvittaessa. Toisaalta meille suomalaisille tämä pukeutuminen tällaisiin lämpötiloihin ei ole kovin haasteellista – ajattelee vain perus Suomen kesää ja miettii mitä silloin pukisi päälleen.

Zara Sweater
Stradivarius Skirt
Chanel Bag
Ray Ban Sunglasses
Stradivarius Earrings
&Other Stories Boots

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Merja 09.11.2018

  Tulimme juuri lomaltamme ja huvitti kun paikalliset olivat pukeutuneet tosi lämpimästi jopa talvisesti, vaikka asteita oli +20 päivittäin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.11.2018

   Haha joo! Katukuvasta erottaa jo kaukaa ketkä on paikallisia ja ketkä turisteja – toiset ovat untuvatakeissa ja toiset vetelevät shortseissa 😀

   Vastaa
 2. Anna 10.11.2018

  Siis tää asu on niin upea!! ???

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.11.2018

   Kiitos paljon Anna! Tykkään itsekin <3 Täällä Espanjassa on just täydellinen saa minihame + bootsit kombolle!

   Vastaa
 3. Marre 16.11.2018

  Asun talvisin Espanjassa muutamia kuukausia ja pukeudun enemmänkin niinkuin paikalliset, tämä marraskuu täällä Costalla on ollut aika pilvinen joten nilkkurit ja toppis on useinkin mun valinta. Turistit eroittaa kaukaa kevyine kesäasuineen ?
  Espanjalaiset naiset pukeutuvat rohkeammin kuin suomalaiset, hauskaa hupia on esim istuskella Malagan vanhankaupungin kahvilan terassilla katselemassa…
  Mukavaa lomaa.

  Vastaa