VAIHTOEHTO JUHLAPUKEUTUMISEEN

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa

Pikkujoulusesonki ja muut loppuvuoden juhlallisuudet häämöttävät jo nurkan takana. Nyt onkin siis oivallinen aika päivittää oma vaatekaappi valmiiksi loppuvuoden juhlia varten. Pääsin yhteistyössä Bubbleroomin kanssa tutustumaan heidän kattavaan valikoimaan ja valitsemaan heidän ihanasta mallistoista omat suosikkini. Tällä kertaa ostoskoriini päätyikin jotain aavistuksen erilaisempaa pikkjouluja varten…

Mekko on klassinen juhlavaate, mutta mitä pukea päälle, jos olet kyllästynyt mekkoihin tai mekot eivät vain yksinkertaisesti ole sinun juttusi?

Kaikki eivät ole niin sanottuja ”mekkoihmisiä” ja saankin suhteellisen usein kommenttia lukijoiltani, kun he kaipaavat vinkkejä ja inspiraatiota mitä muuta pukea juhliin kuin mekko. Itse suosin monesti juhlissa kauniiden yläosien ja siistien housujen yhdistelmää. Tällainen asukokonaisuus sopii moniin erityylisiin tilaisuuksiin, aina rennoista illanistujaisista hienompiinkin bileisiin.

Ihastuin palavasti kuvissa näkyvään upeaan ruosteen oranssin sävyiseen yläosaan kun sen Bubbleroomin valikoimassa näin. Niin kaunis! Upean sävyn lisäksi paidan malli miellyttää erityisesti; kietaisumalli saa muodot esille naisellisella, mutta tyylikkäällä tavalla, ja hihojen pussimaisuus on itsessään trendikäs yksityiskohta. Halusin yhdistää aavistuksen a-linjaisen yläosan pariksi kapeat housut ja parhaiten asukokonaisuuteen sopivat nämä Bubbleroomin mustat kapeat housut. Housuissa on aavistuksen kiiltävä pinta, joten ne sopivat mitä parhaiten osaksi puetumpaa asukokonaisuutta. Täydellisen istuvuuden lisäksi housujen joustavuus tekee niistä myös erittäin miellyttävät päällä. Kultaiset yksityiskohdat asusteissa ja koruissa viimeistelevät juhlavan lookin. Tällä kertaa valitsin jalkaani saappaat, sillä halusin pitää lookissa tietyn rentouden. Juhlavampaan tilaisuuteen olisin valinnut esimerkiksi klassiset mustat avokkaat puetumman lookin aikaansaamiseksi.

Huomaan suosivani yhä enenevissä määrin vaatteita, jotka ovat ennen kaikkea monikäyttöisiä. Tätäkin pikkujoulun asukokonaisuutta miettiessäni ajattelin, että kuinka ihanasti tämä kaunis toppi sopii taas sitten keväämmällä yhteen esimerkiksi vaaleiden farkkujen kanssa. Kapeat mustat housut puolestaan lukeutuvat vaatekaapin kulmakiviin ja ovatkin olleet käytössä minulla jo monet kerrat, milloin muhkean neuleen parina ja milloin t-paidan ja bleiserin kaverina.

Koodilla 10METTI saat nyt 10% alennuksen koko Bubbleroomin valikoimasta aina 31.10.2018 saakka. Kurkkaa instagram-storyn puolelta vielä toinen ihana asukokonaisuus, joka sopii täydellisesti erilaisiin loppuvuoden juhlallisuuksiin. Kyseessä on niin ikään vaihtoehto perinteiselle mekolle.

Make Way Top (find here)

Bubbleroom Pants (find here)

Chanel Bag

Jimmy Choo Boots

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Katjuska 28.10.2018

  Vau, upea asu! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.10.2018

   Kiitos paljon <3

   Vastaa