TERKUT KÖÖPENHAMINASTA

Terveiset aina ihanasta Kööpenhaminasta! Kiireisten päivien vuoksi en ole kerennyt olla kovin aktiivinen blogissa tai sosiaalisessa mediassa, sillä tosiaan tällä hetkellä olen Kööpenhaminassa työreissulla. Eilen juoksin kovalla sykkeellä tapaamisesta toiseen ja tänään päivä kuluu niin ikään työn merkeissä. Huomisen aamun ja aamupäivän aikana on kuitenkin hetki aikaa hengähtää ja nauttia tästä kauniista kaupungista. Kuulisinkin erittäin mielelläni suosituksia teiltä kivoista aamiais- sekä lounaspaikoista?

Ihanaa perjantaita kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Nina 05.10.2018

  Voi Metti, sä vaan oot niin UPEA!! <3 Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
 2. Karolina 05.10.2018

  Ihana aamiais ja lounaspaikka RAW 42 ihan ytimessä, ehdottomasti kannattaa käydä check!

  Vastaa
 3. Laila 06.10.2018

  Hei,
  Köpiksen aamiaispaikoista ei minulla ole tietoa, mutta itse haluaisin tietää minkä merkin bleiseri on päälläsi, siinä on kaikki kohdallaan kuten koko asussasi.
  Ihanan levollinen aamukahvi tuokio☕️

  Vastaa
 4. Anna 06.10.2018

  Mä tsekkaisin Kødbyen – alueen (old meat packing district)! Siellä on paljon ravintoloita joissa itse olen käynyt illallistamassa, mutta kuulema brunssejakin löytyy 🙂 Makee kuvauslokaatio myös! mm. bongasin että & Other Storiesin mainoskuvat tältä syksyltä ovat otettu kyseisestä paikasta!

  Vastaa