SE TÄYDELLINEN LEOPARDIMEKKO

H&M Leopard Dress (shop here) / Asos Headband (similar here) / Jimmy Choo Boots (similar here)

Jos olette etsineet itsellenne sitä T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-T-Ä leopardimekkoa voitte nyt lopettaa etsinnät, sillä olen löytänyt sellaisen puolestanne. Ainakin omalla kohdallani tämä kyseinen leomekko täyttää kaikki vaadittavat kriteerit; juuri oikeanlainen leokuosi, täydellinen ruskean sävy, trendikäs midi-mitta, pitkät hihat sekä ihana materiaali, joka taipuu niin arkeen kuin juhlaan. Täydellinen eikö vaan? Huomasin kuitenkin, että tätä mekkoa myydään ainoastaan H&M.n nettikaupassa, joten kannattaa toimia nopeasti, mikäli rakastuitte tähän kauniiseen mekkoon yhtä roihuavasti kuin minä!

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Jude 24.10.2018

  Moi,
  Mikä koko sinulla on mekosta? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2018

   Moikka! Mulla on koko 34! 🙂

   Vastaa