Sadepäivän syysasu

Gina Tricot Neule / Acne Jeans / KN Collection Hat / Chanel Bag / Kurt Geiger Shoes

Tämä syksy on ollut poikkeuksellisen kaunis. Ilma on ollut muutamia sadepäiviä lukuun ottamatta suhteellisen lämmin sekä ihanan aurinkoinen. Somessa ei ole voinut välttyä ruska-hehkutuksilta, sillä onhan luonto tähän aikaan vuodesta uskomattoman kaunis.

Omat syysasuni ovat painottuneet pitkälti silkkihameiden, erilaisten mekkojen ja ruskean eri sävyjen ympärille. Tässä sadepäivän asussa on kuitenkin paljon niistä poikkeavia elementtejä. Sadepäivänä sitä kun ei halua kikkailla pukeutumisella vaan mielellään tukeutuu niihin omiin ”turvavaatteisiin”, eli vaatteisiin, jotka ovat mahdollisimman simppelit ja mukavat. Itselleni ne ovat ehdottomasti syksyisin skinny-farkkujen ja muhkean neuleen yhdistelmä. Kokonaisuus toimii myös erinomaisesti silloin kun tuntuu, ettei keksi mitään sen erityisempää päällepantavaa. Tällä kertaa halusin yhdistää asukokonaisuuteen valkoiset nilkkurit sekä kirkkaanpunaisen laukun elävöittämään kokonaisuutta. Mustilla asusteilla kokonaisuus olisi ollut myös kiva, mutta vielä astetta tavallisempi. Rakkaus ajurinlakkeja kohtaan ei näytä itselläni loppuvan, joten sujautin päähäni vielä tämän ihanan uuden ajurinlakin suomalaiselta KN Collectionilta. Hatussa on samettinen lakkiosa, mutta lippa on nahkaa. Pienillä materiaalieroavaisuuksilla saa kivaa leikkisyyttä hattuun – i love it!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *