PRONSSIN LOISTEESSA

Zara Blazer / Only Dress / Furla Bag / Zara Boots

Pahoittelut, että blogissa on ollut viikonlopun yli kestänyt mini-hiljaisuus. Olin tosiaan loppuviikon Kööpenhaminassa työreissulla ja kun sieltä lauantaina päivällä palasin takaisin Suomeen, vierähti viikonloppu tiiviisti perheen kanssa. Kööpenhamina oli jälleen kerran aivan ihana ja aika siellä hurahti todella nopeasti. Vaikka olen käynyt Kööpenhaminassa monia ja monia kertoja, tämä oli ensimmäinen kerta kun minulla oli edes hieman aikaa kierrellä kaupungilla, istua kahviloissa ja muuten vaan nauttia Kööpenhaminan ihanasta tunnelmasta.

Visiitiltä tarttui mukaan myös muutamat ihanat asukuvat, joista tässä niistä ensimmäiset. Tämä pronssisävyinen mekko on U N E L M A, sillä mekko on malliltaan ja värisävyltään omaan silmääni täydellinen. Kuinka kaunis voikaa olla tuo pronssin sävy? Halusin viedä mekosta aavistuksen juhlavuutta pois, joten yhdistin sen saappaiden sekä arkisen ruutubleiserin kanssa. Mielestäni lämpimän hehkuva pronssin sävy näyttää yllättävän hyvältä harmahtavan ruskean takin kanssa. Ei ehkä ensimmäinen värikombinaatio, jonka ajattelisi toimivan, mutta mielestäni yhdistelmä näyttää hyvältä!

Photos: Valoon Photography / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. H 08.10.2018

  Hei, tuo mekko on ihana<3 pystyisitköhän linkkaamaan sen. En löytänyt itse…

  Vastaa
  • Elina 09.10.2018

   Minäkään en löydä mekkoa. Arvostaisin linkkiä. 🙂

   Vastaa