MUUTAMA SYKSYINEN MEIKKISUOSIKKI

Tällä hetkellä käytän värikkäitä sävyjä meikeissä rohkeammin kuin koskaan ennen. Perinteiset ruskeat luomivärit tai viinipunaiset kynsilakat ovat saaneet jäädä ja niiden tilalle on tullut joukko ihania punaisen- ja oranssinsävyjä. Uudenlaiset syyssävyt ovat paitsi inspiroivia myös ihanaa vaihtelua klassisemmille sävyille, joita olen käyttänyt vuosien ja vuosien ajan.

Tähän postaukseen halusin listata muutamia syksyn suosikkimeikkituotteitani tällä hetkellä. Saan aina valtavasti kyselyitä käyttämistäni meikkituotteista, joten tässä postauksessa kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita olen viime viikkoina ja kuukausina paljon käyttänyt!

Yves Saint Laurent – Instant Moisture Glow 

Viime kuukausina on minulla ollut taas tiheämmin käytössä tämä YSL.n kosteuttava ja hoitava meikinpohjustusvoide. Tässä tuotteessa yhdistyy sekä ihonhoito- että meikkituote, joka se sopii kaikille ihotyypeille. Tämä tuote sopii täydellisesti ennen meikkiä kasvoille levitettäväksi, sillä se tekee ihosta pehmeän ja meikki levittyy iholle tasaisemmin. Love it!

Essie kynsilakat – Punainen: ”Stop, drop & shop” / Pinkki: ”It takes a west village”

Viinipunainen kynsilakka on ollut oma kestosuosikkini aina syksyisin. Tänä syksynä olen kuitenkin kaivannut hieman vaihtelua tälle klassiselle sävylle. Omaa silmääni viehättävät erityisesti erilaiset lämpimät oranssisävyt sekä kauniit marjansävyt. Kuvissa näkyvät Essien lakat ovat yhdet suosikkini tällä hetkellä. Rakastan myös Essien erilaisia hoitavia- ja kynsilakan pitkäkestoisuutta parantavia päällyslakkoja!

Urban Decay – Cherry Eyeshadow palette

Urban Decayn luomiväripaletit ovat ihan parhaita! Upeiden sävyjen lisäksi luomivärit ovat laadukkaita ja näyttävät kauniilta luomella. Kävin viime viikolla Urban Decayn pr-tilaisuudessa, josta sain mukaani mm. kuvissa näkyvän uuden Cherry -luomiväripaletin. Cherry-paletista löytyy nimensä mukaisesti punertavan eri sävyä, jotka sopivat mitä parhaiten juuri tähän vuoden aikaan. Paletin sävyjä olen kerennyt testaamaan jo useaan kertaan ja olen loihtinut sävyillä niin arki- kuin juhlameikin. Luulen, että arkena paletin käyttö tulee itselläni jäämään hieman vähemmälle, mutta iltamenoja varten paletti tulee olemaan kovassa käytössä.

Max Factor – Lipfinity (03 Nudes)

Kuin luomiväripaletti, mutta huulille! Tästä monikäyttöisestä paletista löytyy paljon ihania sävyjä (minulla käytössä paletin sävyt 03 Nudes, kuvassa) Värisävyjen lisäksi paletista löytyy primer (huultenpohjustusvoide), joka takaa hyvän pohjan huulimeikille. Huulimeikistä saa tehtyä joko mattapintaisen tai kiiltävän, riippuen käyttääkö huulisävyn päälle paletista löytyvää matte finish- vai glossy finish kiiltoa (paletin kaksi viimeistä oikeanpuoleista)

Mikä on sinun suosikkimeikkituotteesi juuri nyt? Testailen mielelläni uusia tuotteita, joten kaikki teidän suositukset otan lämpimästi ja mielenkiinnolla vastaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Reeta 16.10.2018

  Tuo Cherry paletti on ihana ? onko sulla tietoa milloin se tulee Suomeen saataville kauppoihin?

  Vastaa
 2. E 16.10.2018

  Moi! Kaipisin vinkkejä miten sä pukeudet kun menet juhlimaan etenkin nytkun alkaa olla kylmemmät ilmat ja mitä vaatteita suosit sillon? Vinkkejä/asuehdotuksia otetaan mielellään vastaan mulla nimittäin on hirveä asukriisi.?

  Vastaa
 3. Marja 17.10.2018

  Essencen ripsivärit on parhaita. Maksaa n. 3-4€/kpl. Voittaa entisen suosikkini Diorin diorshown ja olen saanut huokuteltua työkaveritkin essencen käyttäjiksi.

  Vastaa
 4. Minna 19.10.2018

  Yksi toinen Essence merkin suosikki on nestemäinen waterproof eyeliner. Voi luottaa siihen, että kestää koko päivän. Ei varise tms vaan pysyy 🙂
  Lumenen silmämeikin pohjustus voide on kestosuosikki. Ei ole vielä parempaa tullut vastaan.

  Vastaa